A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizennegyedik fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén.

A vásárosnaményiak nem díszsorfalat állnak, a gyulaháziak legyőzésére törekednek
Fotó: beregihirek.hu

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 14. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Szombat

Tiszavasvári (16.)–Baktalórántháza (10.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – A szezon legnehezebb feladata elé nézünk, de remélem, mindenki átérzi a mérkőzés jelentőségét.

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – A hétvégi mérkőzés sorsdöntőnek mondható számunkra, mert most már nem elég jól futballozni, fontos lenne, hogy mindez eredménnyel párosuljon. A sérülésből felépült, valamint az eltiltást letöltött játékosok visszatérésével egyértelműen a három pont megszerzése a cél.

(A mérkőzés 14 órakor kezdődik)

Tarpa (4.)–Tiszakanyár (5.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Köszönjük a Kanyár korrekt hozzáállását a szombat esti mérkőzéshez! Eddig mindig magas színvonalú meccseket játszottunk villanyfényben, többnyire eredményesen! Ezúttal is szeretnénk itthon tartani a három pontot egy nagyon masszív csapat ellen!

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – A két utolsó, egyaránt három kettőre elveszített mérkőzés ellenére sem gondolom azt, hogy rossz passzban lennénk, inkább azt mondanám, hogy a futball hosszú távon igazságos. Voltak már olyan mérkőzéseink, melyeken több pontot szereztünk, mint amennyit megérdemeltünk volna, viszont voltak olyan meccseink is melyeken nagyon sokat tettünk a pontokért, de egyet sem szereztünk. Szombaton egy jó formában lévő Tarpa ellen is mindent meg fogunk tenni a pont, vagy pontok megszerzése érdekében, majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.

(A mérkőzés 17 órakor kezdődik)

Vasárnap

Mátészalkai MTK (13.)–Ibrány (1.)

Tempfli Imre, a Mátészalka edzője: – Aligha mondok újdonságot azzal, hogy igen nehéz mérkőzés vár ránk. Ugyanakkor remélem, a fiúk az eddigi hozzáállást mutatva jó mérkőzést játszanak.

Madalina György, az Ibrány edzője: – Az utóbbi két mérkőzésen mindkét csapat jól szerepelt, így valószínű, hogy színvonalas találkozóra van kilátás. Nem titkolom, hogy szeretnénk őszi elsőként fordulni, de ehhez a hátralévő két őszi meccsen még pontokat kell szereznünk. Akár már vasárnap is.

Vásárosnamény (9.)–Gyulaháza (15.)

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Mint utólag kiderült, Mátészalkán nem csak mi hibáztunk… Hogy ha valaki azt gondolja, könnyű mérkőzés vár ránk – az téved. De remélem, nem nekem lesz igazam…

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Az elmúlt két hétben, ha reálisan nézzük a dolgokat, a csapat kisebbfajta csodákat hajtott végre. Ugyanis tizenegy egészséges játékosom maradt, egy nagyon szerencsétlen szezon végére. Van egy álmunk, a vonal felett helyet foglalva szeretnénk elmenni pihenni, amihez pedig újabb bravúrok szükségeltetnek az utolsó két őszi fordulóban. Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy „pontosan” térjünk vissza Vásárosnaményból.

Nyírgyulaj (7.)–Balkány (12.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Mostanában az nem ver meg bennünket, akivel nem játszunk. Remélem, a tendencia ezúttal megfordul, és akivel találkozunk, le tudjuk végre győzni.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Nagyon sajnálom a Vásárosnaményt, mert visszanéztem a Mátészalka elleni meccsük felvételét, és azt kell mondjam, Bíró Csaba sporttárs ugyanazokat a meccset befolyásoló hibákat követte el, mint a korábbi, Nagyhalásszal vívott találkozónkon. Ránk nagyon nehéz találkozó vár Gyulajban, hiszen a hazai csapat is ki akar mászni a gödörből, akárcsak mi. Remélem, a Csenger legyőzése adott akkora önbizalmat a fiúknak, hogy pontot, esetleg pontokat szerezhetünk.

Csenger (14.) –Nagyecsed (3.)

Csík Tibor, a Csenger edzője: – A tabella alapján a Nagyecsed tűnik esélyesebbnek, dehát a labda kerek és a szerencse forgandó! Aki jobb az nyerjen, remélem ez a Csenger lesz!

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Nem lebecsülve a hazaiakat, a múlt heti produkció után győzelmi kényszerben vagyunk, amit meg is fogunk valósítani!

Mándok (6.)–Fehérgyarmat (8.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Elsődleges és legfontosabb dolgunk, hogy a hátralévő mérkőzéseinken hasonló hozzáállással, akarattal játsszuk le, mint az elmúlt fordulókat. Megbeszéltük a srácokkal, hogy ha már kemény munkával sikerült az élmezőny aljához felzárkózni, akkor lehetőleg még feljebb szeretnénk magunkat tornázni. Azonban tudjuk, hogy ezért még nagyon sokat kell tennünk.

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Amennyiben a hét végén mutatott fegyelmezett és összeszedett játékunkat meg tudjuk ismételni, úgy lehet keresnivalónk Mándokon… Csak vicceltem!

Nagyhalász (2.)–Kisvárda Master Good II. (11.)

Ludánszki István, a Nagyhalász edzője: – Utolsó hazai meccsünket az évben szeretnénk győzelemmel zárni. Nehéz feladat elé nézünk, ugyanis több játékosomat is nélkülöznöm kell, de megteszünk mindent a siker érdekében.

Erős Gábor, a Kisvárda II. edzője: – Újabb nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, de ha tanulunk azokból a hibákból, amelyeket az elmúlt hetekben elkövettünk, akkor egészen biztos vagyok abban, hogy eredményesek lehetünk Halászban.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .