A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizennegyedik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

A Ladányi TC kapusa itt még segített, de a Záhony-Tiszaszentmárton győzelmét ő sem tudta megakadályozni Fotó: Keresztényi László

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 14. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Vasárnap

Ramocsaháza (14.)–Gergelyiugornya (8.)

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Küzdeni, harcolni kell az első pillanattól az utolsóig! Egy nagyon jó erőkből álló csapattal találkozunk, remélhetőleg meg tudjuk nehezíteni a dolgukat. Ez csak úgy sikerülhet, ha csapatként és nem egyénenként játszunk a pályán. Szeretném, ha megtisztelnénk egymást azzal, hogy mindent megteszünk a csapatért, valamint Ramocsaházáért. Tudom, ha látják rajtunk hogy küzdöttünk, mindent kiadtunk magunkból, akkor visszalophatjuk magunkat a szurkolóink szívébe, ha viszont azt látják tőlünk, amit az elmúlt hétvégén az első negyvenöt percben, soha nem fogjuk tudni kivívni a tiszteletüket, amit teljesen megértek. Tisztelet a kivételnek.

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk, mindkét csapatnak nagy szüksége van a győzelemre, a magunk részéről mindent megteszünk, hogy elhozzuk a három pontot.

Dombrád (1.)–Nyírmada (13.)

Tóth János, a Dombrád elnöke: – A múlt heti dicsőség, remélem nem száll a fejünkbe, annál is inkább, mert még egyszer nem tűröm el, hogy a csapat nem a maximumot adja ki magából! Csapatot akarok látni nem egyéni játékosokat! Mit várok a mérkőzéstől? Jobb időket is megélt ellenféllel szemben tiszteletet, odaadást és maximális teljesítményt.

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – Vasárnap rendkívül nehéz mérkőzésre van kilátás, mivel nem elég a rengeteg sérült, még két játékosomat is kiállították fegyelmezetlenségük miatt. Egyelőre fogalmam sincs, hogyan fogunk kiállni, mert sem kapusposzton, sem elől nem tudom ki lesz hadra fogható, de remélem, azért megpróbáljuk megnehezíti a listavezető dolgát.

Vaja (7.)–Ajak (12.)

Gdovin János, a Vaja edzője: – Remélem, a  fiúk átértékelték az idegenbeli győzelmet és az utolsó hazai mérkőzésünket már nem teszik izgalmassá.

Barati István, az Ajak edzője: – Hétvégén ismét elhullajtottunk két pontot, mert a helyzeteinkből több gólt kellene rúgnunk, hátul pedig óriási hibákat vétettünk. Ez nem fér bele, Vaján meg főleg nem, úgyhogy hozzáállásban és koncentrációban javulnunk kell.

Szabolcsveresmart (15.)–Ladányi TC (9.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Szerintem ez a meccs háromesélyes, amelyből remélem, mi fogunk jobban kijönni.

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – A hazai csapat kezd megerősödni, ami a szereplésén is látszik. Nálunk a hétvégén hiányzott a tűz, az erő és a győzni akarás, remélem, játékosaink belátják, ezek nélkül nem lehetünk eredményesek senkivel szemben. Ha a felsorolt tényezőket „kivisszük a pályára”, akkor viszont a csoport bármely csapatával fel tudjuk venni a versenyt.

Őr (5.)–Kék (10.)

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Ugyanazt tudom mondani, mint az elmúlt héten, vagyis hazai pályán nyerni kell.

Fabók István, a Kék edzője: – Az egyesületnél prioritást élvez a játékosok testi, lelki fejlődésének a biztosítása is. Így a rekreáció minden lehetősége biztosítva van. Ennek szellemében a csapat hétvégén bálba megy és tudom, hogy nagyon sokuknak majd sikerül lemennie alfába. Ezért a mérkőzésre garantáltan vidáman és jó hangulatban fogunk megérkezni!

Fényeslitke (11.)–Pátroha (4.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Az előző fordulóban kibuktak az öt sárgások, ezért nagyon nehéz lesz még a kiállás is. Bízom azért abban, hogy aki pályára lép, megfelelő hozzáállást mutat.

Lelt József, a Pátroha edzője: – Olyan csapathoz látogatunk, amelynek két arca van. Van, mikor figyelemre méltó eredményt érnek el, máskor annyi gólt kapnak, mint Pest bombát… Remélem, most a második arcukat fogjak mutatni.

Nyírkarász (3.) –Demecser (6.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Sokba került a hétvégi rangadó, ugyanakkor tudom, hogy ellenfelünk is ilyen problémával küszködik, de azért ki kell szolgálni egy győzelemmel a szurkolóinkat, mert megérdemlik!

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – Jelenlegi állapotunkban az edzést meg lehetne tartani egy jakuzziban, mert a „láthatatlan légiót” képviseljük annyi az eltiltott és sérült játékosunk. Ettől függetlenül, akinek igazolása van, él és mozog, nem sántít, egyeneset tud rúgni a labdába, azokkal el fogunk menni és tisztességesen lejátsszuk a mérkőzést. Hogy a aztán ez mire lesz elég, vasárnap délután kiderül… Külön nehezíti a dolgunkat, hogy jó csapathoz utazunk, amely ráadásul jó formát mutat.

A Záhony-Tiszaszentmárton–Berencs FC mérkőzés elmarad, mert a vendégcsapat létszámhiány miatt nem tud kiállni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .