A futsal Magyar Kupa második fordulójának szerdai programjában mindhárom NB-s bajnokságban szereplő megyei együttes pályára lépett. A továbbjutás valamennyi párharcban egy mérkőzésen dőlt el.

A csengeriek éjszakai kupameccset játszottak

Az élvonalbeli Nyírgyulaj egészen az ország másik végébe bumlizott át, az enbé kettő Nyugati csoport negyedik helyén tanyázó győri ETO SZC vendégeként próbálta tovább küzdeni magát. Sikerrel, a Lovas-legénység az osztálykülönbséget érvényesítve diadalmaskodott.

Mindeközben az NB II-es Nyírbátor abszolút ismerős ellenfelet fogadott, a Kecskemét ugyebár szintén a Keleti csoportban érdekelt. Ráadásul a hírös városiak jóval acélosabban teljesítenek a bajnoki fronton, mint a még pont nélkül szerénykedő nyírségiek. A meglepetés ezúttal elmaradt, a látogatók biztosan nyertek, kiejtve a házigazdát.

Éjszakába nyúlt a Csenger összecsapása az Újpest otthonában, ami jelen esetben a budakalászi sportcsarnok volt. A feleknek ugyancsak nem kellett bemutatkozni egymásnak, nem is oly rég hasonló leosztásban a szatmáriak látványos győzelmet arattak a bajnoki fronton – most ismét ez volt az ábra. A csengeriek kevesen voltak, de sokra mentek: a cserepadról sem mindenki állhatott be, így egy kapussal és öt mezőnyjátékossal nyertek, és folytathatják kupaszereplésüket.

Futsal: Magyar Kupa, 2. forduló

ETO SZC Futsal Club–Nyírgyulaj KSE 1–3 (0–2)

Győr, 100 néző, v.: Ibikisz, Tolnay.

Nyírgyulaj: Dobó L. – Tóth B., Sánta J., Gömze A., Vass O. Csere: Opre R. (kapus), Szabó Á., Nagy B., Kántor T., Szabó P., Orosz D., Pazonyi A. Edző: Lovas Norbert.

Gól: Vidák B., illetve Vass O., Kántor T., Szabó Á.

Nyírbátori SC–Kecskemét 3–9 (1–5)

Nyírbátor, 150 néző, v.: Szűcs L., Forgács K.

Nyírbátor: Botos S. – Kovács B., Bagi T., Tóth K., Scheibli M. Csere: Somogyi I., Juhász B., Molnár R., Császár T., Nagy T., Sustyák D. Edző: Baksa Csaba.

Gól: Nagy T., Scheibli M., Bagi T., illetve Móra V. 2, Szabó Sz., Kovács J., Sustyák D. (öngól), Deák D., Supka Zs., Sallai B., Rutai B.

Újpest–Csenger Futsal 5–6 (1–3)

Budakalász, 40 néző, v.: Tamási P., Juhász D. Csenger: Bálint L. – Katona P., Lengyel M., Pálfi I., Osváth S. Csere: Péter Gy., Dávid R., Veréczi E. Játékos-edző: Balogh Árpád, Pankotai István.

Gól: Póta B. 2, Ilovai B., Bakay F., Horváth L., illetve Dávid R. 2, Katona P. 2, Lengyel M., Osváth S.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .