Célba ért Márton István üzenete. A Tarpa edzője az idegenben jelentező „csokis gatya” nem túl szép látványát emlegette fel múlt heti nyilatkozatában: nos a szombaton letudott baktalórántházi túra után nincs szükség extra mennyiségű mosóporra, hogy kisikálják a megyei első osztályú futballcsapat tagjainak „culáját”. Pluszban egy Tarpa feliratot is vittek magukkal a túrára, csakhogy a fiúk érezzék a törődést.

A játékosok közül Törtei Tamás (balról) és Molnár Csaba kapus ama bizonyos kicsi, de annál hatásosabb tarpai felirat előtt ünnepelhette a Baktán aratott győzelmet

Szó se róla, a beregieknek otthon eddig is prímán ment, egyedül a Nyírgyulaj ellen hasaltak saját katlanjukban és bár vendégként két mérkőzést is behúztak (Tiszavasvári, Gyulaháza), ettől még nem dobott hátast a vezetőség. A Rozman Sándor mesterhármasával szállított baktai győzelem viszont már azon kategória, amikor a szakmai stábnál minimum egy-egy Sportszeletre jók lehetnek a fiúk. Ha már úgy is a csokinál tatunk…

Pláne, hogy az együttes felkúszott a negyedik helyre a tabellán.

– Komolyan vették a srácok, hogy a Tarpa „tábla” kikerült a baktai öltöző falára, így aztán nem panaszkodhatott senki, tényleg otthon érezhették magukat – taglalta a minden trükköt bevető  Márton István, a Tarpa edzője. – Úgy néz ki, bejött. A fiatal játékosok korábban egy-két keményebb belemenéstől túlzottan is óvatossá váltak az idegenbeli meccseken, nyilván nekik még szokni kell a légkört. De ezúttal klappoltak a dolgok. A napfényes Havanna most nem esett útba, helyben oldottuk meg az ünneplést, lecsúszott ez meg az, azt hiszem, ilyenkor lehet. Ráadásul tudjuk tartani azt a mondást, amit egy nagyra becsült barátomtól hallottam, tanultam: „Edzünk, nyerünk, berúgunk, aki a sorendet felcseréli, ki van rúgva! Ha nem is ennyire szigorúan vesszük ezt alapvetést, de ebben sok az igazság.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .