A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizennegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A milotai kispadon már azon elmélkednek, sikerül-e zsinórban a harmadik győzelem…Fotó: Bíró Szamanta

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 14. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Szombat

Tisztaberek (5.)–Jánkmajtis (2.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Ellenfelünket jól ismerjük, hiszen több játékosuk korábban nálunk futballozott. Így nagyon jó a viszony közöttünk, de kilencven percre kiássuk a csatabárdot, és ebben a rövidke időben remélem, nagyon megnehezítjük a dolgukat. Természetesen hazai környezetben győzni szeretnénk. Ha a bárddal nem érünk célt, akkor marad a kanál a babgulyáshoz…

Szabó István, a Jánkmajtis edzője: – Sajnos, a sérüléshullám utolért bennünket, alig vagyunk tizenegyen. Szeretnénk tisztességesen helytállni.

Vasárnap

Terem (15.)–Nyírcsaholy (10.)

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Megmondom őszintén, optimista ember vagyok, ezen a szomszédvári rangadón viszont csak a tisztességes helytállásban reménykedek.

Szimuly Gábor, a Nyírcsaholy edzője: – Két dologban a csoport előtt járnak a teremiek. Az egyik, hogy nekik van a legjobb minőségű pályájuk, a másik: övék a leglelkesebb csapat, ami az utóbbi időben már eredményességgel is párosul. A két együttes és a vezetőségek szinte baráti kapcsolatot ápolnak, ezért bízom abban, hogy Dani barátom nem haragszik meg rám, ha egyértelműen kijelentem: győzelemre fogunk játszani!

Beregdaróc NAP-ÉP (12.)–Nagydobos (6.)

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Amennyiben sikerül olyan fegyelmezetten és jókedvűen játszanunk, plusz valódi csapatként működni, mint legutóbb, akkor, ha egy szoros meccsen is, otthon fogjuk tartani a három pontot.

Borza László, a Nagydobos edzője: – Tippelni nem tudok, fogadkozni nem akarok, felszabadult játékkal próbálunk előrukkolni, a vereségen kívül bármely más eredmény elfogadható.

Nábrád (9.)–Milota (11.)

Végh András, a Nábrád edzője: – Ha az előző mérkőzésünk első félidei játékát mutatjuk, akkor nem lehet gond, ellenkező esetben ismételten megüthetjük a bokánkat!

Elek László, a Milota edzője: – Szeretnénk Nábrádon is jó eredményt elérni, bár ez most nehezebb lesz, mint a júniusi meccsen. Remélhetőleg a sérülést szenvedő Szebasztián is felépül addigra. Ha nem fogunk kikapni vasárnap, akkor én már elégedett leszek.

Kocsord (13.)–Vámosoroszi (3.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Ha ránézek a tabellára a sírás környékez… Nagyon nehéz úgy nyilatkozni, hogy folyamatosan kudarcban van részünk, remélem, egyszer nekünk is felvirrad!

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Nincs más lehetőség, mint előre!

Nyírmeggyes (1.)–Hodász (14.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – A „szomszéddal” játszunk, amely egyben az utolsó őszi hazai meccsünk lesz, remélhetőleg sok néző előtt. Egyáltalán nem becsüljük le az ellenfelet, úgy állunk ehhez a mérkőzéshez is, mint a többihez.

Pálfi József, a Hodász edzője: – Ha az előző meccs második félidejében mutatott teljesítményt át tudjuk menteni, ebben az esetben bármi történhet a Meggyes ellen.

Kölcse (4.)–Szatmárcseke (8.)

Máté Imre, a Kölcse edzője: – A Cseke mindig is mumusunk volt, úgyhogy ezúttal nagy küzdelemre van kilátás. Azt várom, hogy a fiúk odategyék magukat, ugyanakkor nagyobb figyelemre lesz szükség, mint a legutóbbi meccsen.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Szerdán, vagy csütörtökön megnézzük az adatbankon, ki lesz a játékvezető, mert az előző két idegenbeli meccsen tapasztaltak után nem biztos, hogy sok értelme van elmenni…

Szabadnapos: Csengersima.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .