Negyvenhetedik születésnapját ünnepelte vasárnap a megye  „Ádója”! Vagyis, Ádámszki Róbert, a Nagyecsed mindmáig elpusztíthatatlan játékos-edzője.

Ádámszki Róbert: amíg az egészség maximális, addig nincs gond
Fotó: Bereczki Zoltán

Más kérdés, hogy a szombati, Mándok elleni hazai zakó (1–5) kissé „belepiszkált” a hangulatba… Különösen, hogy a szatmári katlanba nem győzni járnak az ellenfelek, ráadásul ezúttal nem csak balul sült el az összecsapás – a megyei első osztályú futballcsapat Ascsillán László, majd Homann Richárd kiállítása miatt a folytatásban is nyögni kénytelen a következményeket.

– Tény, volt már szebb születésnapom is – közölte kissé rezignáltan Ádámszki Róbert. –  A vereség mindig fáj, azt talán nem szükséges külön mondanom, hogy a két csapat között nincs ekkora különbség, de valamilyen szinten minden ellenünk dolgozott a meccsen. De erről már nem akarok beszélni… A csapaton belül viszont biztos, hogy alaposan átrágjuk a történteket, mert nem csak a játékvezető hibázott, mi is ludasak vagyunk abban, hogy így alakult.

Persze, a világ nem fordult ki sarkaiból, pláne, hogy az Ecsed továbbra is a közvetlen elitben nyomul. Az Ádámszki-legénység a harmadik helyen tanyázik, alig négy pont a hátránya a tabella tetején trónoló Ibránnyal szemben, jóllehet az is igaz, a riválisok a „nyakára hágtak”.

Másfelől, mégiscsak „Ádót” illeti a főszerep, aki egyáltalán nem foglalkozik az idő múlásával. A negyvenhét esztendő súlya nem nyomja a vállát.

– Nem érzem magam ennyinek, a kor nem izgat, mert az egészség maximális, addig pedig nincs gond. A futballt mai napig élvezem, még mindig megvan számomra a varázsa, soha nem éreztem nyűgnek. Akad nehézségek, de mikor nincs, ezen túl kell lépni. Mit csinálnék másként?  Amikor fiatal voltam, és bőven lett volna lehetőségem magasabb szintre jutni, akadtak bizonyos dolgok, amelyek a futball elé kerültek és nem feltétlenül a bulira gondolok, mert szerintem mindenki erre gondol elsőként. Ezt a részét utólag bánom, ugyanakkor így is rengeteg élmény köt a focihoz, nem beszélve a barátságokról. Azért az jó érzés, hogy mai napig nem felejtettek el, sokan köszöntöttek, ami talán jelent valamit. Na de ne drámázzunk!  Szombaton volt a meccs, vasárnap a születésnapom, remélem, mindenki tudja, hogy a következő meccsen valamit produkálni kell!

 

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .