A válogatott szereplése miatt legutóbb megszakított élvonalbeli futsalbajnokság hétfőre rendelt, nyolcadik fordulójában a Nyírgyulaj hazai pályán (nyírbátori sportcsarnok, kezdés: 18 óra) próbálhat szépíteni eddigi nem túl fényes bizonyítványán.

Ezt nem lehet megunni! Csengeri gól(okra) szükség lesz Kecskeméten is Fotó: Kákos Dávid

A nyírségiek zsinórban öt vereségnél tartanak, így a DEAC elleni összecsapáson nagyon rájuk férne a siker. Jóllehet, a debreceniek jelenleg egy hellyel – hatodikként jegyzik őket – előrébb tanyáznak a tabellán, győzelem esetén fordulhat a sorrend.

Ugyanakkor az NB II. Keleti csoportban a második pozíciót elfoglaló Csengerre kecskeméti túra vár. A szatmáriak joggal alapozhatnak lenyűgöző idegenbeli mérlegükre, bár azt gyorsan illik leszögezni: a házigazda negyedik a táblázaton, vagyis újabb nagy alakításra lesz szükség a szép sorozat folytatása érdekében.

A mezőnyben immár egyedüliként nyeretlen Nyírbátor eközben a Kistarcsa vendégeként mutatja meg magát. Emberes feladatnak ígérkezik a stabil középcsapatnak számító Pest megyeiek otthonában véget vetni a rossz szériának.

A regionális bajnokság hétfő esti programja (6. forduló): Gyulaháza–MEAFC (18.30), Levelek–Mád (19 óra), Geszteréd–Nagycserkesz (balkányi sportcsarnok, 19 óra), DSC-SI–DEAC (19 óra), Hajdúnánás–Blue Sharks Futsal (19.30), Ózd–Csenger Futsal-Beregvidék (20 óra)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .