A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenharmadik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

A kéki csapat számára újratervezés kezdődik – nem először az idény során

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 13. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Szombat

Berencs FC (16.)–Kék (11.)

Tóth Ottó, a Berencs FC edzője: – Rengeteg problémával küzdünk, ennek ellenére megpróbáljuk megnehezíteni az ellenfél dolgát és legalább az egy pontot odahaza tartani!

Fabók István, a Kék edzője: – A gép kidobta, hogy Error, így nincs más lehetőség, mint újratervezés. Ezért a héten elkezdek Tai chizni, mert az állítólag meghosszabbítja az életet és oldja a stresszt, ha beválik levédetem az ukrán bábszakkörösökkel!

Vasárnap

Nyírmada (13.)–Vaja (8.)

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – A hétvégén szomszédvári ragadó következik, mindig parázs jó iramú mérkőzéseket játszunk a Vajával, függetlenül attól, hogy ki hol áll a tabellán. Remélem, ki fogjuk tudni javítani a legutóbbi vereséget, bár még nem látom, hogy állunk ki, mert három komoly sérülés történt a vasárnapi mérkőzésen. Ráadásul még van egy öt sárga laposunk is, de bármilyen csapattal lépünk pályára biztos, hogy mindent megteszünk, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Gdovin János, a Vaja edzője: – Remélem, a hétvégére összekapja magát a társaság, mert amit legutóbb nyújtottunk, az kevés. Hozzáállásban és minden tekintetben többre lesz szükség Nyírmadán.

Ramocsaháza (14.)–Dombrád (1.)

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Ahogy mondani szokás: egyszer minden sorozat megszakad. Bízom benne, hogy előbb-utóbb mi is lezárjuk ezt a borzalmas szériat. Az ellenfelünk szándéka egyértelmű, minél hamarabb visszakerülni a megye egybe. Nekünk teljesen más céljaink vannak, viszont számomra csalódás az eddig elért eredményeink, hiszen a bajnokság elején bizonyítottuk, hogy tudunk, tudnánk küzdeni egymásért. Valahol szezon közben pedig egyre jobban érezhető volt, hogy mások hibáival, nem pedig a saját feladatunkkal foglalkoztunk a mérkőzéseken belül. Ennek lett a következménye, hogy kezdhetünk mindent az elejéről. Azt a tüzet akarom látni a csapatban, amit kezdetkor, akkor és csakis akkor hagyhatjuk el emelt fővel a pályát.

Tóth János, a Dombrád elnöke: – Egyik szemem sír a másik nevet! A múlt héten két U19-es játékos megmutatta, hogy lehet rájuk számítani, ugyanakkor egy emberünket elvesztettük, ami sajnálatos dolog. Úgy érzem, véget érhet a négy „szűk esztendő”, csapatom nagy alázattal játszva hétvégén újra megmutatta igazi arcát. Nem lebecsülve ellenfelünket, kiélezett csatára számítok, amelyen csak maximális odafigyeléssel lehetünk sikeresek.

Pátroha (4.)–Nyírkarász (2.)

Lelt József, a Pátroha edzője: – Igazi „hatpontos” mérkőzés következik. Egy olyan csapat látogat hozzánk, amely az állományát tekintve egyik, ha nem a legjobb a mezőnyben. De tavaly kiütöttük őket, mint Pistikét a himlő. A keret mindkét oldalon hellyel-közzel ugyanaz, már csak abban bízom, hogy mi azóta csak egy évet öregedtünk, remélem „Lécék” minimum hármat.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Nagyon színvonalas, harcos mérkőzésre van kilátás. Két jó formában lévő csapat meccsén az dönthet, melyik használja ki jobban a helyzeteit.

Őr (6.)–Fényeslitke (10.)

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – A hétvégén nincs mese, nyerni kell hazai pályán! Egy meccs sem könnyű, de bízom a fiúkban.

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Játékunkra mélyen rányomja bélyegét, hogy milyen összeállításban tudunk pályára lépni. Egy rendkívül masszív csapat otthonában csak is megfelelő hozzáállással lehet esélyünk.

Ladányi TC (7.)–Záhony-Tiszaszentmárton (3.)

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – Az előző két fordulóban jól, eredményesen és motiváltan futballoztunk. Ezen az úton kell tovább haladni, annál is inkább, mert nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, de ha játékosaim hisznek önmagukban, van kellő önbizalmuk, akkor a csoport egyik legjobb csapatával felvehetjük a versenyt.

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton edzője: – Elnézést kérünk az egyesület nevében a szurkolóinktól a vasárnapi elmaradt mérkőzés miatt, egyben bízunk abban, hogy lesz lehetőségünk az újrajátszásra! Igyekszünk a tőlünk telhető legjobb módon felkészülni a következő idegenbeli meccsre. A hétvégi „meglepetést” elkerülve a játékosok bőrébe kellene tetoválni az igazolásaikat, hátha így nem történne ilyen legközelebb! A viccet félretéve, nagyon nehéz és küzdelmes találkozóra számítok, a masszív, harcos ellenféllel szemben. Mindent bele kell adnunk, hogy sikeresek legyünk!

Ajak (12.)–Szabolcsveresmart (15.)

Barati István, az Ajak edzője: – Remélem a hétvégi kényszerű szünnap nem zökkent ki minket, hazai pályán mindenképp folytatni szeretnénk a jó sorozatunkat.

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Megpróbálunk „pontosan” hazatérni, bár dolgunkat nagyban nehezíti, hogy szépen lassan elfogyunk.

Gergelyiugornya (9.)–Demecser (5.)

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Nem adjuk fel, keressük a gyenge szereplés okait. Reméljük, még az őszi szezonban lesz sikerben részünk.

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – Lassan kiürül az öltöző olyan kevesen maradunk… De mindent megpróbálunk annak érdeklében, hogy Ugornyán is a három pont megszerzéséért szálljunk harcba.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .