A Magyar Kupa hetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik szerdán – a legjobb harminckettő jutásért esedékes párharcokban három megyei együttes érdekelt.

A Szpari szeretné elkerülni a forró pillanatokat az idegenbeli kupameccsen Fotó: facebook/nyiregyhazaspartacus

A Kisvárda Master Good élvonalbeli csapata az NB III. Keleti csoport tizenharmadik helyén tanyázó Gyöngyös vendége lesz. Ugyanakkor a Nyíregyháza Spartacus második vonalbeli gárdája az ugyancsak enbé hármas TARR Andráshida otthonában szerepel. A Nyugati csoport tizennegyedik pozíciójában posztoló zalaiak az előző körben már kiejtettek egy szabolcsi színeket képviselő egyletet – nevezetesen a Balkányt. Mindeközben a Sényő-Carnifex NB III-as legénysége az „osztálytárs” Makót fogadja, amely a Közép csoport tabellájának tizedik helyén táborozik.

A párharcok egy meccsen dőlnek el. Ha a rendes játékidő végén döntetlen az állás, kétszer tizenöt perces hosszabbítás, valamint szükség esetén tizenegyespárbaj következik.

Magyar Kupa: 7. forduló, szerda (kezdés: 12.30)

Gyöngyös–Kisvárda Master Good

Dajka László, a Kisvárda edzője: – Természetesen számunkra a bajnoki mérkőzések elsőbbséget élveznek, mindezek ellenére szeretnénk továbbjutni. Minden ellenfelünket tiszteljük, becsüljük, ráadásul egy idegenbeli kupameccsen soha, senki nem mehet biztosra, ami valószínűleg így lesz ezúttal is. Valószínűleg a legutóbbihoz képest jelentősen módosul a kezdőcsapat összetétele, néhány eddig kevesebb szerepet kapott játékos is pályára lép, akik bizonyíthatják, hogy képesek megfelelni az elvárásnak.

TARR Andráshida SC–Nyíregyháza Spartacus

Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus edzője: – Egyértelmű célunk a továbbjutás kiharcolása, ennek érdekében a teljes kerettel utazunk, aki ép és egészséges buszra szállt. Bár akadnak gondjaink, a lehető legjobb csapattal lépünk pályára, meg kell oldani ezt a feladatot! Ellenfelünk főleg hazai pályán gyűjtögeti a pontokat, zalaegerszegi fiatalok alkotják az együttes magját, és otthon nyilván nagy akarással futballoznak majd, ugyanakkor arra törekszünk, hogy az osztálykülönbség a pályán is megmutatkozzon.

Sényő-Carnifex–Makó

Fiumei Viktor, a Sényő-Carnifex edzője: – Természetesen megpróbáltuk feltérképezni az ellenfelet, minél több információt begyűjteni. Az eredmények alapján az kiderült, hogy meglehetősen sok gólt kap a Makó, ugyanakkor ahogy hallottuk, komolyan veszi a a mérkőzést, már kedden elutazott. Sajnos, mi vereséggel hangolódtunk a meccsre, ezzel együtt jó lenne kiharcolni a továbbjutást, de a hét végén látottaknál biztos, hogy többre lesz szükség.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .