A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizenharmadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén. Szombaton akár az ősz mérkőzésének titulálható csúcsrangadót játsszák Vámosorosziban, ahol a második helyen tanyázó hazai csapat az éllovas Nyírmeggyest fogadja.

A legutóbb egymással viaskodó csengersimai és jánkmajtisi játékosok tekintete már a következő meccsre vetül Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 13. forduló (kezdés: 13 óra, ifi: 11)

Szombat

Vámosoroszi (2.)–Nyírmeggyes (1.)

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Roppant nehéz meccs előtt állunk, ha viszont a csapat úgy játszik, mint legutóbb a Kölcse ellen, akkor lehet keresnivalónk a jó erőkből álló Meggyes ellen.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Ugyanúgy készülünk, mint bármely más eddigi meccsre.

Milota (12.)–Csengersima (5.)

Elek László, a Milota edzője: – Nagyon hosszú nyeretlenségi sorozatunk tört meg vasárnap, ami lökést adhat a csapatnak a következő fordulókra. Nehéz mérkőzés lesz, ráadásul hazai pályán mindig nyomás alatt játszunk, de mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében az egységes Csengersima ellen.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Bár a milotai csapat ebben a szezonban nem túl kiegyensúlyozottam teljesít, ennek ellenére sokszor csak hajszálon múlt a sikere. Otthon pedig mindig kitesznek magukért, ezért nehéz meccsre számítok, de a győzelem a célunk – mint mindig.

Jánkmajtis (3.)–Nábrád (9.)

Szabó István, a Jánkmajtis edzője: – Ha arra alapozunk, hogy talán még matematikai esélyünk lehet a bajnoki címre, a hátralévő mérkőzéseket csak meg kellene valamiképpen nyerni!

Végh András, a Nábrád edzője: – Bízom benne, hogy nem érvényesül a papírforma! Ha a mutatott játékunk is olyan lesz, mint az elmúlt hétvégén, akkor talán meglepetést is szerezhetünk, bár egyáltalán nem ígérkezik könnyű feladatnak!

Nyírcsaholy (10.)–Szatmárcseke(7.)

Szimuly Gábor, a Nyírcsaholy edzője: – Kitűnő együttest fogadunk a hét végén, amely nem csupán hazai pályán, idegenben is képes jól szerepelni. De nekünk nincs más választásunk, győzelemre kell, hogy játszunk, mert ez az egyetlen eredmény, ami elfogadható.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Remélem, a hét végén a „fiaim” ismét a szebbik arcukat mutatják és begyűjtjük a három pontot.

Vasárnap

Nagydobos (8.)–Tisztaberek (4.)

Borza László, a Nagydobos edzője: – Igazi „hatpontos” meccset játszunk, amelyen nagyon fontos tényező lesz, hogy mennyire tudunk a feladatra koncentrálni. Ideje lenne a hazai szereplésünkön javítani, mert az mégiscsak elég furcsa, hogy egy újonccsapat százalékos arányt tekintve idegenben jobban teljesít, mint otthon.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Nem tudom, hogy a legutóbb történtek milyen hatással lesznek a csapatra, de bízom abban, hogy a mérkőzés utáni mentális fröccstől új erőre kapunk!

Terem (15.)–Beregdaróc NAP-ÉP (13.)

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Szeretnénk pontjaink számát növelni, bár az nyilvánvaló, a Betegdaróc jobb annál, mint ahol jelenleg áll a tabellán. De azért jó lenne nyerni.

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Nagyon remélem, hogy ezúttal számunkra is terem babér.

Hodász (14.)–Kölcse (6.)

Pálfi József, a Hodász edzője: – Remélem, egyszer már le tudjuk győzni saját magunkat, és akkor talán az ellenfelet is.

Máté Imre, a Kölcse edzője: – A Hodász hazai környezetben veszélyes ellenfél, ugyanakkor bízom a fiúkban, hogy egymásért fognak küzdeni és pontot, pontokat szerzünk.

Szabadnapos: Kocsord.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .