Bár Oroszi István ijesztően gyilkos nyilatkozatot tett a Terem elleni (3–3) bajnoki összecsapás után, mint kiderült nem eszik olyan forrón a kását. Holott első blikkre „A játékosoknak üzenem, hogy ilyen edzőbuktató meccsnek nincs értelme, ugyanis engem nem tudnak megbuktatni” – mondat meglehetősen ütősnek tűnt, a Tisztaberek edzője viccesre vette a figurát.

A csíkos mezes tisztabereki csapatnak eszébe sem volt edzőt buktatni…

. Éppenséggel füstölöghetett volna, a megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban szereplő hazai futballegylet ugyanis a sereghajtóval ikszelt. És már nem először bakizott jelentős előny birtokában.

– Nem kell egészen komolyan venni a nyilatkozatomat, noha lehet, a kívülállók számára félreérthető voltam – tett részletes beismerő vallomást Oroszi István. – Nyilván, akiknek szólt, a saját játékosaim, plusz szurkolóink tudták, hogy csak viccelek. Úgy gondoltam, hogy a meccs utáni feszült hangulatot ne csak a pálinka oldja, hanem egy apró poén is. Ettől függetlenül, persze az eredmény csalódás, pláne, hogy 3–0-ra vezettünk. Azt mondják, egyszer volt Budán kutyavásár, hát erre mi rácáfoltunk, Tisztaberken úgy látom, többször van. A Nábrád ellen 5–2-re vezettünk, mégis sikerült tíz perc alatt kikapnunk, most legalább a vereséget megúsztuk. Abból a szempontból szerencsések vagyunk, hogy most már rossz idő lesz, így a szabadtéri kutyavásárok ideje lejár! A Teremnek, persze jár a dicséret, mivel nem adta fel, úgy gondoltuk, a „Dollár” ázsióját kicsit erősítjük, de azért a Tőzsdefelügyeletnek nem kell ránk szállnia!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .