A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizenkettedik fordulójának szombati programja a Tarpa–Fehérgyarmat villanyfényes szomszédvári rangadóval zárult.

Felvillanyozva játszottak a csapatok Tarpán

Tarpa–Fehérgyarmat  3–1 (1–1)

Tarpa, 300 néző, v.: Papp F. Tarpa: Molnár Cs. – Kacsó, Ricsei F., Törtei T., Lakatos B., Balogh Gy., Illés Gy., Djacsenko, Szilágyi N. (Stefán L.) , Rozman (Rácz I.), Madzin. Edző: Márton István. Fehérgyarmat: Jakocska – Popovics N., Gál R., Szatke M. (Mócsán E.), Orosz F., Veress L., Antal R., Barta F. (Farkas S.), Nagy Z., Imre, Is M., Istenes E. Edző: Siti Ferenc. A feszült hangulatú első félidő után a folytatásban a hazai csapat megnyugodott és emberhátrányban is meggyőző játékkal köszöntötte a jelen lévő Csank János mesteredzőt születésnapja alkalmából. Gól: Rozman S., Gál R. (öngól), Ricsei F., illetve Barta F. (11-esből). Kiállítva: Madzin I. (31. perc).

Márton István: – Imádjuk villanyfényben, emberhátrányban legyőzni a Fehérgyarmatot.

Siti Ferenc: – Sajnos, nem tudtunk felnőni a rangadó színvonalához. Amikor előre tudnánk lépni nem tudunk élni a lehetőségekkel, így nem tehetek mást, mint gratulálok a Tarpának.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .