Bölcsességeket rendkívül egyszerű kitalálni. Az ember egyszerűen leírja az ellenkezőjét annak, amit tesz.

A csíkos mezes nyírturai együttesre rangadó vár
Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Nos, a Szabolcs csoport aktuális hétvégi fordulójának rangadóján a ’turai legények valami hasonló dolgon morfondírozhatnak, hiszen szerény célkitűzéssel – szoros meccseken minél kisebb „károkat” szenvedni illetve pontokat csipegetni – de annál nagyobb lelkesedéssel vágtak bele a szezonba. Mire a Tiszatelek elleni derbihez értek a Mudri-fiúk, bizony a dobogó tetején találták magukat, komolyabb terveket szövő csapatok ellenében. A hazaiak „rendet rakhatnak”, a csoport egyik meghatározó csapataként, az eredmények kedvező alakulása esetén akár az élre is ugorhatnak.

Megyei III. osztály, Szabolcs csoport, 10 forduló, vasárnap (kezdés: 14 óra)

Tiszatelek SE (3.)–Nyírtura FC (1.)

Gégény Géza, a Tiszatelek SE edzője: – Nem a legjobb előjelekkel várjuk a hétvégi rangadót, hiszen sok sérülés nehezíti a dolgunkat. Ennek ellenére szoros meccset és győzelmet várok a csapattól egy nehéznek ígérkező rangadón.

Mudri Attila, a Nyírtura FC edzője: – Nem vagyok a nagy szavak, ígérgetések embere., igazából mi mindig csak a következő mérkőzésre készülünk. Így lesz ez most is! Bár egy nagyon szép sorozat van mögöttünk, és tudjuk, hogy ez egyszer véget ér, azon vagyunk, hogy minél tovább tartson. Nyilván a hazaiak is nyerni szeretnének, így ezen a szinten jó kis meccsre van kilátás! A lényeg, hogy sportszerű mérkőzés legyen! Mi már a tervünket túlteljesítettük, a többi már csak hab lehet a tortán!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .