A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenkettedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A tiszalöki együttes, akárcsak az Újfehértó ismét ütős mérkőzéssel kalkulálhat Fotó: Horváth László

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt csoport, 12. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Vasárnap

Kálmánháza (13.)–Kemecse (1.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – A hétvégi magabiztos győzelmünknek köszönhetően sokkal jobb hangulatban várjuk a listavezetőt – jót tett az önbizalmunknak. Természetesen nem esünk át a ló túloldalara, tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, és hogy a Kemecse a találkozó esélyese. Biztos vagyok benne, hogy ők sem fognak lebecsülni minket. Viszont ellenük is megteszünk mindent, jó érzés nyerni, ezt az érzést pedig nem akarjuk elengedni.

Resán Attila, a Kemecse szakosztályvezetője: – Az elmúlt időszakban akaratban, netán mentálisan erősen önveszélyesek vagyunk, ezen kell változtatnunk ahhoz, hogy a jövő héten nagy lépést tegyünk az őszi első hely bebiztosításához. Ennek egy fontos pillére a hétvégi Kálmánháza elleni meccs, ahol jó pályán, egy motivált csapat fogad minket. Nincs más cél mint a győzelem, de ennek érdekében a fejekben rend kell, hogy legyen. Márton Peti motiváltan kezdett a munkájához és remélem, a fiúk is átérzik, hogy az elég néha kevés, ezért a több a jó hozzáállás.

Nyírbéltek (15.)–Nyírlugos (11.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Egy ilyen mérkőzés után, mint amelyet legutóbb játszottunk, nagyon nehéz megtippelni, hogy mi várható… Remélem, akaratban felnövünk a feladathoz és jó eredményt érünk el a szomszédvári rangadón.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Bízom a fiúkban, meg persze, abban, hogy a legutóbb mutatott hősies játékból át tudunk vinni valamit bélteki meccsre is, és sikerül pontot, pontokat szerezni.

Nagykálló (8.)–Napkor (12.)

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló edzője: – A hétvégi mérkőzésre rendet rakunk a fejekben, és rendezzük a sorainkat. Hazai pályán javítanunk kell a legutóbb mutatott produkciónkat!

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Ismét szomszédvári rangadó, amely remélem, felspanolja a fiúkat.

Apagy (9.)–Tiszalök (14.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Van mit helyrehoznunk a múlt héten történtek miatt. Megint egy számunkra ismeretlen csapattal találkozunk, nehéz megjósolni melyik arcát mutatva érkezik hozzánk. Nekünk csak a saját játékunkkal kell foglalkoznunk, hogy koncentráltan és pontosan futballozzunk.

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Ha a jobbik arcunkat fogjuk mutatni, akkor lesz esélyünk.

Újfehértó (3.)–Kótaj (5.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Hétvégén egy igazi rangadó vár ránk, ahol teljesen nyílt mérkőzésre számítok. A kapu előtti szituációknál mindenképp javulnunk kell, mert valószínűleg a Kótaj ellen nem futószalagon fognak jönni a lehetőségek. Egy biztos mindent megteszünk hazai pályán a pontszerzésért, meglátjuk ez mire lesz elég.

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Nem lesz könnyű dolgunk Újfehértón, de mindent megteszünk, hogy eredményesen távozzunk!

Nyírtelek (16.)–Kállósemjén (6.)

Dankó Zoltán, a Nyírtelek edzője: – Attól, hogy Mészáros Ákos a kollégám és a barátom, nem feltartott kézzel fogjuk őt és a Semjént várni.

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Dankó Zoli barátomat nagyon sajnálom, de győzni megyünk!

Nyíribrony (4.)–Encsencs (10.)

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Az elmúlt forduló mély nyomot hagyott a csapaton, több sérült játékost nélkülöznöm kell, illetve van eltiltott is! Ettől függetlenül megpróbálok olyan csapatot pályára küldeni, amely, ha kell tizenegy fővel is megnyeri a mérkőzést!

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Kemény katlan az ibronyi, szikrázó hazai csapattal, igyekszünk megúszni sérülés nélkül a meccset és szeretnénk lehetőleg „pontosan” távozni.

Rakamaz (2.)–Levelek (7.)

Huszák Géza, a Rakamaz edzője: – Nehéz meccsre számítunk, annál is inkább, mert a Levelek legutóbb megmutatta, hogy veszélyes ellenfél. Ráadásul rengeteg problémánk van, sok sérülés hátráltat bennünket, ami éreztette hatását az encsencsi meccsen. Elfogytunk, de természetesen meg fogunk tenni mindent a siker érdekében.

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – A Rakamazt nyilván feltüzelte a hétvégi vereség, mi próbáltunk neki segíteni legutóbb, de most nem fogunk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .