A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenkettedik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

A jól szereplő záhonyi csapat hazai pályán folytathatja menetelését

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 12. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Dombrád (1.)–Gergelyiugornya (7.)

Tóth János, a Dombrád elnöke: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, annál is inkább, mert az első helyezett ellen mindenki dupla motivációval készül! Az ugornyai vezetőség nem erről álmodott a szezon elején, de a tabella nem téveszt meg minket. Bízok a csapatban és a három pont megszerzésében.

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Rettenetesen bántja a csapatot a sikertelen széria, holott legutóbb is mindent megtettünk a győzelemért, de valaki nagyon elátkozott bennünket. De itt a lehetőség, a hétvégén újra lehet bizonyítani – a bajnokjelölt otthonában.

Vasárnap

Vaja (9.)–Ramocsaháza (14.)

Gdovin János, a Vaja edzője: – Bármennyire fájdalmas egyeseknek, ahogy előzetesen ígértem, az elveimből nem engedek. Azt akarom látni, hogy mindenki megfeszül a győzelemért, alázattal tekint a futballra.

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Egy újabb nehéz idegenbeli mérkőzés következik. Jelenlegi formaánk alapján már annak is örülnék, ha nem csak a mezt vinnénk ki a pályára. Remélem maradt még bennünk annyi, hogy becsülettel végig csináljuk a szezont és bizonyítjuk: nem csak a pályán kívül, hanem azon belül is egy csapat vagyunk!

Szabolcsveresmart (15.)–Nyírmada (13.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Remélem, itthon tudjuk tartani a három pontot, az elmúlt hetek játéka alapján erre esély mutatkozik.

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – A hétvégén egy olyan ellenfél otthonába látogatunk, amely számomra teljesen ismeretlen, csak annyit tudok, hogy náluk minden vendégcsapatnak meg kell szenvedni minden pontért, ráadásul legutóbbi fordulóban idegenben szereztek győzelmet, ami biztosan jót tesz az önbizalmuknak. Rettenetesen nehéz meccsre számítok, de bízom a fiúkban és nem szeretnénk üres kézzel haza jönni.

Záhony-Tiszaszentmárton (2.)–Ajak (11.)

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton edzője: – Vasárnapi vendégünk fiatal játékosokat vonultat fel, akik a legutóbbi két meccsükön nyerni tudtak. Összeállni látszanak… A mi célunk viszont hazai pályán csak a győzelem lehet.

Barati István, az Ajak edzője: – A csoport egyik legjobb csapatához látogatunk. Két győzelem után nyugodtan és felszabadultan játszhatunk. A teher a hazaiak vállát nyomja majd.

Ladányi TC (8.)–Kék (10.)

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – A legutóbbi mérkőzésen voltak nagyon jó támadásaink, már kezdtem látni a tüzet a csapatban. Remélem, a hétvégén ezt még fokozni tudjuk, és egy jó csapat ellen hazai pályán kedvező eredményt fogunk elérni.

Fabók István, a Kék edzője: – Szeretem ezeket a hét eleji ötletelős show-kat, hisz rengeteget tanulok és hasznosítok belőlük. Azt tudom, hogy a tizenegy kezdőjátékosomból tizennégy hiányzik és szerintem a játékvezetők is összeesküdtek ellenünk! Ja, hogy ezek után mit várok a hétvégi mérkőzéstől: kilencven perc játékidőt, plusz öt perc, minimum három játékvezetőt és lehetőleg két labdát. A többire ott van a Három kívánság – Dévényi Tibi bától!

Fényeslitke (12.)–Berencs FC (16.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Nagyon elfogytunk, mégis egy olyan mérkőzés következik, amely nyerhető. Számunkra minden egyes megszerzett pontnak óriási a jelentősége, vasárnap pedig győzni kell.

Tóth Ottó, a Berencs FC edzője: – Nem vagyunk könnyű helyzetben, a hétvége sem ígérkezik leányálomnak! Bízom benne, hogy összeállunk és minden tőlünk telhetőt megteszünk!

Nyírkarász (3.)–Őr (6.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Remélem a fejek rendben lesznek, mert egy masszív, jó csapat látogat hozzánk. Ha sérültjeink lassan felépülnek, akkor itthon tartjuk mindhárom pontot!

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Ha az elmúlt vasárnapi mutatott formánkat hozzuk, és jobb százalékban ki tudjuk használni a helyzeteinket, akkor bármi megtörténhet Karászban.

Demecser (5.)–Pátroha (4.)

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – Szomszédvári rangadó következik, miközben újabb eltiltott játékossal bővült a hiányzók száma. A névsorolvasásnál majd kiderül, hányan állnak rendelkezésre a hétvégén. Jó derbiket szoktunk játszani a Pátrohával, remélem mentálisan is sikerül megfelelően ráhangolódni a feladatra.

Lelt József, a Pátroha edzője: – Olyan csapathoz látogatunk, amelyi szerintem erőn felül teljesít és ellenünk mindig élete meccsét játssza. Gondolom ellenünk ott lesz a „falu apraja nagyja”, remélem még „Lehónak” is küldenek egy táviratot, hogy jöjjön haza. Csapatom jó formában várja ezt az ütközetet.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .