A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizenkettedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A fehér mezes csengersimai csapatra rangadó vár a Jánkmajtis ellen Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 12. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Beregdaróc NAP-ÉP (14.)–Nyírcsaholy (10.)

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – A hazai közönség méltán türelmetlen, éppen ezért a hét végén mindent meg fogunk tenni a győzelemért. Nagyon nem aggódunk, mert most alighanem Fortuna is mellénk áll majd, már csak a nagy számok törvénye alapján is.

Szimuly Gábor, a Nyírcsaholy edzője: – Nem dőlhetünk hátra, mert a múlt héten három pontot szereztünk, ugyanakkor így is nagyon messze vagyunk az eredetileg kitűzött céltól. Szerintem egy cipőben járunk a hazaiakkal, ezért kiélezett, küzdelmes mérkőzésre számítok. Ha minden játékosunk bevethető lesz, ebben az esetben nem hiszem, hogy feleslegesen tesszük meg a hosszú utat.

Tisztaberek (4.)–Terem (15.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A múlt héten a Terem megmutatta, hogy tud focizni is, ami egyértelmű jel számunkra, hogy a mérkőzést csak komoly hozzáállással tudjuk abszolválni.

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Csak azt tudom mondani, mint amit már annyiszor korábban: minden attól függ, milyen összeállításban lépünk pályára. Bízom benne, hogy a legutóbb tapasztalt hozzáállást átmentjük erre az alkalomra, akkor talán végre egy szombati meccsen is lehet keresnivalónk. Másként beleszaladhatunk megint a késbe…

Nábrád (9.)–Nagydobos (7.)

Végh András, a Nábrád edzője: – Fogalmam sincs milyen szépet tudnék mondani a hétvégi produkciónk láttán, de ezek után csak győzelmet várhatok, ami nem ígérkezik könnyűnek, semmi más eredmény nem elfogadható!

Borza László, a Nagydobos edzője: – Nem a legjobb előjelekkel készülünk a mérkőzésre, de próbáljuk a tőlünk telhető legtöbbet kihozni magunkból.

Csengersima (5.)–Jánkmajtis (2.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Úgy gondolom, hogy a legnehezebb hazai mérkőzés vár ránk, ennek ellenére itthon tartjuk majd a három pontot.

Szabó István, a Jánkmajtis edzője: – Nehéz mérkőzés vár ránk, de úgy gondolom, kijöttünk a gödörből, nagyon szeretnénk a szimpatikus Csengersima otthonában nyerni.

Kölcse (6.)–Vámosoroszi (3.)

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Nehéz meccsre számítok, biztos, hogy a küzdelem fog dominálni, csapatom tagjaitól pedig elvárom, hogy mindenki adjon bele apait-anyait a kedvező eredmény elérése érdekében.

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Szeretnék visszatérni a Szatmárcseke elleni legutóbbi meccsre, pontosabban Hadadi úr nyilatkozatára, ami sértő számunkra. Állítólag futballmérkőzésre jöttek hozzánk, de előbb meg kellene talán tanulni focizni…! Az emlegetett sérülésnél éppen testvárpárharc alakult ki, nem hiszem, hogy egymásnak bármilyen gondot akartak volna okozni. Végül pedig annyit üzennék, ne értékeljük már túl a saját csapatunkat! Nehéz találkozóra számítok Kölcsén, de mindenképpen győzelemre fogunk játszani. Ha mindenki odateszi magát, annak meglesz az eredménye.

Szatmárcseke (8.)–Hodász (12.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Nem tudom, hogy a fiúk a hétvégén melyik arcukat fogják mutatni. Remélem itthon begyűjtjük a három pontot, mert nekünk most már minden héten háború.

Pálfi József, a Hodász edzője: – A főzésben nagyobb élvezetet lelek, mint a hétvégi fordulókban! Remélem, egyszer már csapatom teszi fel a tortára a habot.

Vasárnap

Kocsord (11.)–Milota (13.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Azt kell mondjam, nincs mese, ezt a meccset mindenképpen be kell húzni. Úgy gondolom, a fiúk is érzik, hogy most már nem babra megy a játék és maximálisan odateszik magukat.

Elek László, a Milota edzője: – Nem lesz egyszerű feladat, de mindent meg fogunk tenni legalább a pontszerzés érdekében. Ha felépül a kapusunk és lesz, aki gólokat rúgjon, akkor még a győzelem is lehetséges. Én bízom a csapatban! Csak az jöjjön el focizni és szurkolni, aki így gondolja!

Szabadnapos: Nyírmeggyes.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .