Nincs jó passzban a Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata és akkor még finoman fogalmaztunk. A nyírségiek a nyitókörben nyertek először és utoljára, utolsó négy összecsapásukon pedig kivétel nélkül betliztek.

A csengeri csapat ismét a győzelmet célozza idegenben Fotó: Kákos Dávid

A hétfőn esedékes hetedik fordulóban pedig felettébb acélos teljesítményre lenne szükség a javítás érdekében, mivel a harmadik helyen tanyázó Haladás érkezik a nyírbátori sportcsarnokba (kezdés: 18 óra). A vasiak ugyebár soraikban tudhatják a sportág legnagyobb honi klasszisának tartott Dróth Zoltánt, aki már nyolc gólt rámolt be az ellenfeleknek az őszi idényben. Szóval, fel kell kötni azt a bizonyost, ha nem akar ismét hoppon maradni a házigazda.

Jól áll viszont a Csenger szénája az NB II. Keleti csoportban. A szatmáriak a harmadik pozícióban haladnak, idegenbeli produkciójuk pedig egyenesen imponáló, Olyannyira, hogy vendégként makulátlan a mérlegük, az aktuális tápiószentmártoni turné is szépen sülhet el. A Kincsem Lovaspark „foghatónak” tűnik, különösen, ha a Pankotai István, Balogh Árpád kettős vezényelte legénység ismét kiteszi a szívét a pályára.

Az előző két mérkőzésén balszerencsés vereségeket szenvedett, továbbra is sereghajtó Nyírbátornak ugyancsak hosszú bevetése lesz – Kecskemétre hivatalos. A hirös városiak ötödikek a tabellán, noha leginkább saját otthonuktól távol vitézkednek, mindkét eddigi sikerüket idegenben aratták.

A regionális bajnokság hétfő esti programja (4. forduló): Levelek–MEAFC (19 óra), Geszteréd–Gyulaháza (balkányi sportcsarnok, 19 óra), DSC-SI–Mád (19 óra), Hajdúnánás–Nagycserkesz (19.30), Ózd–DEAC (20 óra). A  Blue Sharks Futsal–Csenger Futsal Beregvidék mérkőzést december 17-én játsszák.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .