Az NB III. Keleti csoport tizenegyedik fordulójában rendhagyó időpontban, vasárnap délelőtt lépett pályára a Nyírbátor – a hatodik helyen táborozó Putnok otthonában.

A körülményekre nem lehetett panasz Putnokon Fotó: internet

A nyírségiek azonos pontszámmal, csupán rosszabb gólkülönbséggel szorultak a borsodiak mögé a tabellán az aktuális mérkőzés előtt. A korai kelés és a hosszú utazás dacára frissen kezdett a Bátor, a meccs elején érzékeltette, hogy a csapat körüli gondok ellenére nem epizódszerepre kárhoztatott. Ennek megfelelően bátran támadtak a vendégek, ennek a 8, percben meglett az eredménye, Reznek Donát góljával vezetést szereztek. A félidő további részében is veszélyesebben játszott a Szilágyi-legénység, több ígéretes helyzetet kialakított, de a befejezésekbe hiba csúszott. A 39. percben egy bátori kapu előtti kavarodás közben a hazaiak a csereként beállt Madarász János révén egyenlítettek.

A szünet után kiegyenlített volt a játék, amelyet néhány bátori helyzet „színesített”, de az ellenfél kapujába már nem sikerült bepréselni a labdát. A körülmények ismeretében a pontszerzés ist nagyon meg kell becsülni.

NB III.: Keleti csoport, 11. forduló

Putnok–Nyírbátori FC  1–1 (1–1)

Putnok, 150 néző, v.: Szigetvári M. Nyírbátor: Vasas G. – Reznek D (Müller Zs.), Szegedi B., Tóth M., Katona Gy., Vámos M., Pálinkás G., Benkő B., Boros D. (Bagi Á.), Fenyőfalvi Cs., Terdik Zs. (Sárosi M.). Edző: Szilágyi Krisztián.

Gól: Madarász J., illetve Reznek D. (Tudósító: Janovics János)

Szilágyi Krisztián: – A mérkőzés összképe alapján igazságos eredmény született. Köszönet a város vezetésének és mindazon embereknek, akik életben tartják a reményt.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .