Legendás stadionban, az egykoron élvonalbeli meccsek otthonául szolgált „Stécé-pályán” lépett színre a bajnokság 11. fordulójában a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata.

A sok nagy csatát látott salgótarjáni stadiont „belakták” a sényőiek

A régi szép idők azonban elmúltak, olyannyira, hogy a harmadosztályba zuhant Salgótarján a táblázat legvégén porosodva feszült neki a vasárnapi összecsapásnak, amelyre az újonc Sényő éllovasként érkezett. Márpedig az ilyen meccsek veszélyt hordoznak magukban, a házigazda különösebb veszteni való nélkül taposhatta a gyepet… Miként az borítékolható volt, jelenetős nézősereg előtt a vendégek domináltak az első félidőben, és az is kiderült nem babonásak: a 13. percben, Klepács Krisztián 25 méterről postázott bombájával törték fel a nógrádi reteszt. A szünet után sem változott a koreográfia, amikor a hajrában váratlanul, szinte a semmiből, védelmi hibából egyenlített a Tarján.  Akárhogy is fáj, az idény leggyengébb teljesítményét nyújtó Sényő nem érdemelt győzelmet.

NB III.: Keleti csoport, 11. forduló

Salgótarján–Sényő-Carnifex  1–1 (0–1)

Salgótarján, 1000 néző, v.: Rúsz. Sényő-Carnifex: Gagyi S. – Bodó G., Klepács K., Hadházi D., Lakatos L., Phrakonkham (Ács Á.), Fabu M., Marics G. (Haburcsák K.), Kapacina K., Barcsay M. (Kristófi S.), Márton A. Edző: Imrő János, Fiumei Viktor.

Imrő László: – A mai nap csak rossz és rosszabb teljesítmények voltak. A hazai csapat a pályán eltüntette a két csapat közötti különbséget a tabellán! Gratulálunk nekik a hozzáállásukhoz!

Gól: Tarlósi M., illetve Klepács K.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .