A megyei harmadosztály Nyírség-csoportban az elmúlt hétvégéig szinte Forma-1-es futamot láthattunk. A Nyírvasvári, Kisléta, Ófehértó hármas megállíthatatlannak tűnt, de az egymás elleni eredmények alapján a Kisléta – miután győztes meccseket abszolvált sorrendben az Ófehértó és a Nyírvasvári ellen is – fékezőernyőt rakott a riválisokra, és Safety Car-ként vezeti a mezőnyt. A két elporolt rivális egymásnak feszül a hétvégén, egy olyan meccsen, ahol mindenki padlógázzal szeretne közlekedni az újraindítás után.

„Szösszenet” az ófehértóiak őszi turnésorozatából

Megyei III. osztály: Nyírség csoport, 9. forduló, vasárnap (kezdés: 14 óra)

Nyírvasvári ’16 FC (3.)–Ófehértó SE (2.)

Paulik János, a Nyírvasvári edzője: – Az előző hétvégén megtapasztalhattuk a saját bőrünkön, hogy milyen érzés pályára lépni egy rangadón olyan csapat ellen, amely minden idegszálával győzelemre tör. Akaratban és lelkesedésben is alul maradtunk Kislétán, ami csúnya bizonyítvány… Tudom, hogy csapatunk többre hivatott! Igyekszünk ezt a hétvégi mérkőzésen a pályán is bebizonyítani. Ha a fiúk megfelelő alázattal és motivációval lépnek pályára meglephetjük a bajnokság toronymagas esélyesének számító Ófehértót! Célunk, hogy a minket minden mérkőzésen szép számban biztató szurkolóinkat kiengeszteljük, és örömet szerezzünk. Hazai pálya, jó idő, sok néző, kiváló ellenfél…. Kell ennél több? Igen! Hazai győzelem!

Stekler Attila, Ófehértó: – A Kisléta felébresztett bennünket a Csipkerózsika álomból. Hétvégén már újabb botlás nem fér bele, ha a céljainkat el akarjuk érni. Remélem ezt a játékosaim is így gondolják.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .