A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizenegyedik fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén.

A tiszakanyári, illetve a fehérgyarmati csapatra újabb kemény ütközet vár Fotó: Bereczki Zoltán

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 11. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Mátészalkai MTK (14.)–Csenger (13.)

Marius Botan, a Mátészalka edzője: – Várom szeretettel Csík Tibi barátomat Szalkára, remélem, valamelyikünkön fog segíteni a hét végi mérkőzés.

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Az utóbbi időszakban nehezen megemészthető vereségeket szenvedtünk. Le kell vonjuk a tanulságokat és a következő fordulókban már a játékunk és tetteink alapján pontban, illetve pontokban kell megnyilvánuljanak erőfeszítéseink.

Vásárosnamény (7.)–Nyírgyulaj (4.)

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Tudjuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk a hét végén, ugyanakkor, mivel az előző évadban mindkétszer kikaptunk a Gyulajtól, van miért megfeszülnünk. Akkor van esélyünk, ha valódi csapatként fogunk futballozni.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Remélem, sikerült túltenni magunkat a legutóbbi vereségen, és megpróbálunk idegenben javítani.

Baktalórántháza (8.)–Kisvárda Master Good II. (9.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Hosszú idő után újra hazai környezetben játszhatunk, ránk férne már a sikerélmény. De nem lesz egyszerű dolgunk a minden tekintetben Erős-csapat ellen. Azért remélem, maroknyi haderőnk hatékonyan vívja meg ezt a csatát.

Erős Gábor, a Kisvárda II. edzője: – Rendkívül nehéz mérkőzésre számítok. Ha mondhatom így, a Bakta, ahogy csapatunk is, kisebb hullámvölgybe került, de abban bízom, mi fogunk ebből kilábalni hamarabb.

Nagyecsed (3.)–Tarpa (5.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Színvonalas mérkőzésre van kilátás, annál is inkább, mivel mindkét csapat jó formát mutat. Nüanszokon fog múlni a meccs, remélem, a mi javunkra. Jó étvágyat kívánunk a tarpaiaknak!

Márton István, a Tarpa edzője: – Ha az Ecseddel eddig lejátszott meccseinkből indulok ki, ez döntetlen lesz – kezdhetnénk egyből a kajával! Persze, ettől függetlenül szeretnénk nyerni, ami nem lesz egyszer. A pályán biztos harakiri lesz, de bármi lesz is a végeredmény a barátság megmarad!

Balkány (12.)–Tiszavasvári (15.)

Obsitos Norbert, a Balkány edzője: – A jelenlegi helyzet egy nagyon nehéz edzői feladat. Nem voltam még ilyen szituációban, amikor ennyi játékos egyszerre dőlt ki, ráadásul már egyikük sem lesz bevethető az őszi szezonban. De éppen emiatt szép ez a szakma, meg kell oldani a váratlanul adódó problémákat. Bízom, a srácokban, hogy közösen megfeszülve a hat még hátralévő idei meccsből pozitívan jövünk ki.

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – A múlt hét végén megtört a jég, de dolgozunk tovább, hogy céljainkat elérjük. A következő mérkőzés sem sétagalopp a balkányi katlanban, különösen, hogy nagyon rapszodikusan teljesít a hazai csapat. Ha ugyanolyan fegyelmezetten, illetve pontosabban játszunk, mint legutóbb, akkor újra győzelemnek örülhetünk.

Ibrány (1.)–Tiszakanyár (6.)

Madalina György, az Ibrány edzője: – Megfelelő tisztelettel fogadjuk ellenfelünket, hisz az eddig elért eredményei azt bizonyítják, hogy újonc létére acélos kis csapat. Természetesen nem lehet más célunk, bármilyen nehéz meccs is lesz, folytatni szeretnénk jó sorozatunkat.

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Szombat, szerda, szombat. Egy hét, három mérkőzés, mindhárom idegenben. Ez vár most ránk. Sorrendben Ibrány, Balkány, Kisvárda. Szerintem nem sokan irigykednek ránk ezen sorozat miatt, de mi állunk elébe. Jó csapat az Ibrány, láttam őket játszani, tudom, hogy sok a sérült játékosuk, de mi csak saját magunkra szeretnénk koncentrálni.

Vasárnap

Gyulaháza (16.)–Mándok (11.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Nem tudok mit mondani, nem tudok mire gondolni, fogalmam sincs, mi lesz a mérkőzésen… Tudjuk, hogy a Mándok milyen játékerőt képvisel, de azért hátha…

Kiss Gábor, a Gyulaháza edzője: – Tartom annyira intelligensnek a játékosaimat, hogy az első fordulóban elkövetett hibákat nem fogják megismételni, hanem az elmúlt hetek játékával és hozzáállásával fognak előrukkolni. Már csak azért is, habár a Gyulaháza jelenleg az utolsó a tabellán, hazai pályán minden ellenfelének megnehezítette a dolgát, szoros meccseket vívott és már pontokat is szerzett.

Fehérgyarmat (10.)–Nagyhalász (2.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Nem vagyok a számok és a szavak embere, de a tabella azt mutatja, hogy idegenben jobban muzsikálunk, mint otthon. Jó lenne már otthon is megmutatni, hogy tudunk futballozni, mert előbb-utóbb saját szurkolónk sem fogják ezt elhinni. Mindenesetre készen állunk a csörtére, és ennyi!

Ludánszki István. a Nagyhalász játékos-edzője: – Úgy gondolom, döntő fontosságú lesz az, hogy melyik csapat szerzi az első gólt. Bízom a srácokban és remélem, a hétvégi kisiklásunkat feledtetni fogjuk – győzelemmel!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .