A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenegyedik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

A legutóbbi nagy zakó után nem szeretne újabb „ruhát” kapni a Ramocsaháza…Fotó: Aszalós Vivien

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 11. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Dombrád (1.)–Vaja (8.)

Tóth János, a Dombrád elnöke: – A múlt hétvégén csak egy dolog volt fontos, hogy végre újra győzzön a csapat, ami tartalékosan nagyon nagy dolog volt a számunkra! Meglátjuk ezúttal mire leszünk képesek – hogy ezer sebből vérzünk, az viszont biztos!

Gdovin János, a Vaja edzője: – Nem megyünk feltartott kezekkel, megpróbálunk a legjobban kijönni a meccsből. Ha megfelelő alázattal és fegyelemmel állunk a mérkőzéshez, akkor bármi megtörténhet.

Berencs FC (15.)–Nyírkarász (4.)

Tóth Ottó, a Berencs FC edzője: – Természetesen lehetetlen elfeledni az elmúlt mérkőzések eredménytelenségét! Tisztában vagyunk vele, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, ugyanis ismét egy élcsapat látogat hozzánk. Reméljük a legjobbakat.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Nehéz mérkőzés elé nézünk, mert sok a hiányzónk, de csakis győztesen szeretnénk hazatérni!

Vasárnap

Nyírmada (12.)–Záhony-Tiszaszentmárton (2.)

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – A hétvégén olyan csapatott fogadunk, amely jelenleg a tabella második helyén áll, ez valószínűleg nem könnyíti meg a dolgunkat, de azért hazai pályán úgy gondolom, bárkinek meg tudjuk keseríti a vasárnap délutánját. Nagyon jó mérkőzésre számítok és hiszem, hogy képesek vagyunk a sikerre.

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton edzője: – Szeretnénk folytatni jó sorozatunkat, ugyanakkor nehéz mérkőzésre számítok. A Nyírmada felfelé ívelő formát mutat, biztos vagyok abban, mindent elkövet, hogy otthon tartsa mindhárom pontot. Ha türelmesen, taktikusan játszunk, hiszem, hogy pontokkal térünk haza.

Ramocsaháza (13.)–Szabolcsveresmart (16.)

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Bízom benne hogy meguntak a srácok a sikertelenséget. A csapat nevében elnézést kérek minden ramocsáhazi futballszerető embertől az előző fordulóban elszenvedett megalázó vereségért! Aki viszont pályára lépett minden tőle telhetőt megtett, sajnos azon a napon csak negyvenöt percig tudtuk megnehezíteni az ellenfelünk dolgát. A következő mérkőzésen remélhetőleg kárpótoljuk a szurkolóinkat azzal, hogy otthon tartjuk mind a három pontot. Egy masszív csapattal találkozunk, mely bebizonyította, hogy képes bárkinek feladni a leckét. Ugyanakkor hazai pályán kizárólag csak a győzelem jelenthet számunkra némi vigaszt az elmúlt hetek kudarcai után. Tudom, a játékosok átérzik a meccs a fontosságát és tudjak, hogy ezzel egyben lehetőség nyílik arra hogy egy pocsék sorozatot lezárjunk!

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Azzal a teljesítménnyel, amit a csapat a legutóbbi három mérkőzésen bemutatott, úgy gondolom, lehet keresnivalónk.

Őr (6.)–Demecser (3.)

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – A hét végén nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy szerettük volna, nagyon eltoltuk a Pátroha elleni meccset. Nyilvánvaló, hogy a Demecserrel szemben többre lesz szükség, hogy legyen esélyünk ragadni az élcsoporthoz.

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – Újabb idegenbeli meccs, amely egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek. A létszámot tekintve nem sokkal lesz jobb a helyzet, mint legutóbb, talán egy fővel, ha gyarapodunk. De nem tudok mást mondani, ezúttal is a győzelem reményében utazunk.

Ladányi TC (9.)–Fényeslitke (11.)

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – Az előző fordulóban játszottunk egy felemásan sikerült mérkőzést, amelynek az első húsz percében nyújtott teljesítményt kell átmenteni erre a hét végére, ami remélem megvalósul. Ebben az esetben színvonalas szomszédvári rangadót vívhatunk.

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Még mindig hatása alatt vagyok a vasárnap történteknek, megpróbáljuk tiszta fejjel átbeszélni a dolgokat, és így nekimenni a hétvégi mérkőzésnek. A csapat képes nagyon jól, ugyanakkor rendkívül rosszul is futballozni, bízom abban, hogy ezúttal a szebbik arcát mutatja, mert csak így lesz esélyünk.

Ajak (14.) –Kék (10.)

Barati István, az Ajak edzője: – Remélem, a hétvégi idegenbeli győzelem jó hatással lesz a csapatra, és otthon is nyerünk. Határozott, lendületes játékra lesz szükségünk, mert a vendégek eddig nem szerepelnek rosszul.

Fabók István, a Kék edzője: – Az első kirándulásunk nem sikerült valami fényesre. Három elkerülhető gólt kaptunk, ami sokkolta a csapatot. Nem voltunk eléggé élesek és nagyon rosszul helyezkedtünk döntő szitukban. Na de, sikerült találnom egy applikációt amivel gazdaságosabban és eredményesebben működhetünk, így a hétvégére nem lehet más célunk: újratervezés!

Gergelyiugornya (7.)–Pátroha (5.)

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Most jött el az a pillanat, amikor mindenkinek meg kell nyugodni, mert az utóbbi időben nagyon görcsösen játszottunk, ami sajnos, az elért eredményekben is tükröződik.

Lelt József, a Pátroha edzője: – Csapatom jó formában várja a vasárnapi derbit. Megpróbálunk a Tisza-parton is tizenkilencre lapot kérni. Kerül, amibe kerül…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .