Feszített programot teljesít a Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata a következő napokban. A nyírségiek előbb a szokásos hétfő esti bajnoki fordulóban az újonc BME-BT FC vendégei lesznek a fővárosban, negyvennyolc órával később pedig az előző, ötödik fordulóban elhalasztatott Berettyóújfalu elleni hazai fellépést pótolják a nyírbátori sportcsarnokban (október 17., szerda, kezdés: 18 óra).

Osváth Sándor legutóbb mesterhármassal segítette a Csengert, ezúttal is a „pontos” túrát célozza meg Fotó: Kákos Dávid

Ránézésre az első tűnik egyszerűbbnek, a budapesti klub ugyanis az utolsó pozícióban vesztegel – mind az öt eddigi összecsapását elbukta.  A gyulajiak a középmezőnyből próbálnak kitörni, erre adott esély, amivel ildomos lenne élni, mert az Újfaluval esedékes találkozó felettébb rázósnak ígérkezik. A hajdúságiak ugyan jelenleg csak negyedikek a tabellán, két meccsel kevesebbet játszottak riválisaiknál, arról nem beszélve, legnagyobb favoritjai a bajnokságnak,

Az NB II. Keleti csoport hétfőre kiírt menetrendjében a Nyírbátor otthon fogadja (kezdés: 18.30) a Gyöngyöst. A nyírségiek legutóbb közel jártak ahhoz, hogy megszerezzék első pontjukat, tíz másodperccel a befejezés előtt vesztették el a Kincsem Lovaspark elleni idegenbeli mérkőzést. Ezúttal sem számíthatnak babazsúrra, a Gyöngyös stabil beltag a második vonalban, momentán a derékhadhoz tartozik – hetedik a táblázaton.

A dobogóra felkapaszkodott Csenger éjszakai műszakot iktatott be: az Újpesthez látogat, amely hagyományosan késő este (20.50) kezdi hazai mérkőzéseit. Nincs ez másként most sem, így a szatmáriak úton éri majd a kedd hajnal… Hogy ne legyen elviselhetetlenül hosszú a visszatérés, ennek érdekében nagy domborítás szükséges. Erre lehet sansz, elvégre idáig kétszer mozdultak ki saját katlanjukból – mindannyiszor nyertek.

A regionális bajnokság hétfő esti programja (3. forduló):  DEAC–Csenger Futsal Beregvidék (18.30), Nagycserkesz–Ózd (újfehértói sportcsarnok, 18.30), Mád–Hajdúnánás (18.30), Gyulaháza–DSC-SI (18.30), Levelek–Geszteréd (18.30), Blue Sharks Futsal–MEAFC (Continental Aréna, 20 óra)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .