Bármit is mondjanak, duruzsoljanak, egy biztos: a Nyírbátor NB III-as futballcsapata vasárnap (kezdés: 14.30) pályára lép, amikor az aktuális bajnoki fordulóban a Salgótarjánt fogadja. Ugyanakkor kár lenne tagadni, a tizedik helyen táborozó együttes háza tájáról anyagi gondok szivárogtak ki.

Nem is oly rég még a Szpari elleni kupameccs tartotta lázban a nyírbátoriakat…

S bár a magyar futballközegben nem divat erről beszélni, kivételek azért akadnak. Mint ebben az esetben, amikor a város első embere nyíltan, őszintén beszélt a jelen viszonyokról, ami önmagában megsüvegelendő.

– Durván egy hete tudjuk, hogy a TAO elszámolási problémák miatt ezt a fajta támogatást a nyírbátori futballklubbal szemben felfüggesztették – közölte megkeresésünkre Máté Antal Nyírbátor polgármestere. – Ezzel összefügésben a Magyar Labdarúgó-szövetségtől érkező direkt finanszírozási összeg kifizetése is kétségessé vált. Ennek következtében az edzők, valamint a játékosok veszélyben látják a költségtérítésük kiegyenlítését. Hozzáteszem, mindennek ellenére a szakmai munka változatlanul folyik, a csapat készül és kiáll a hétvégi meccsre. A város vezetése tájékozódik az ügyben, egyeztetni kíván az MLSZ munkatársaival, a csapattal pedig abban maradtunk, egyelőre mindenki teszi a dolgát, a hogyan továbbról akkor beszélünk, amikor már világosan látunk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .