A megyei harmadosztály Szamos csoportjában kétségtelenül húzós hétvége lesz, az első négy helyezett bele is húzott: történetesen egymás ellen abszolválják az aktuális fordulót. A listavezető Ópályi a harmadik helyen tanyázó Fehérgyarmat II-hőz látogat.

A Fehérgyarmat második számú csapata összetartó közösséget alkot

. A mérkőzés különleges ízét talán még az adja, hogy a megyei bajnokságok egyik fiatal edzője – Harbula Balázs – az öreg rókák rutinjával próbál borsot törni a sok nagy csatát megélt, de még mindig fiatalos tempót diktáló „öreg harcsának”, Kósa Józsefnek.

Megyei III. osztály: Szamos csoport, 8. forduló, szombat (kezdés: 15 óra)

Harbula Balázs edző, Fehérgyarmat II.: – Idén alakult csapatunk nagy lelkesedéssel vágott neki a szezonnak, de az első két meccset elbuktuk, viszont azóta meggyőzőek voltunk. Helyi kötődésű labdarúgók alkotják a keretet. Minden hazai meccs után főzés van, ahol együtt tud lenni ez a kis közösség. Szeretnénk a bajnokság első harmadában végezni, mivel messze még a vége így csak a közvetkező meccsre figyelünk. A szombati munkanapon az Ópályi csapatát fogadjuk. Nem a legjobb előjelekkel készülünk, mert sérültek és hiányzók nehezítik a dolgunkat, de szeretnénk, ha a meccs végén jólesne a szakácsunk főztje! Megye egyes csapatunk másnap játszik, így csak az ifik tudnak kisegíteni ismét. Pontot, pontokat kell szereznünk!

Kósa József edző, Ópályi: – Azzal tisztában vagyunk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen jó passzban levő Gyarmat a következő ellenfelünk, de bízok a fiukban: remélem legalább a veretlenségünket meg tudjuk őrizni! Mivel kevesen vagyunk, így muszáj egy pár szurkolót is mozgósítani. Ha más nem, viszünk vagy 50-et, legalább lesz, aki buzdít minket is. Amúgy meg egy jó pályán, jó ellenfél ellen, szeretnénk egy jó mérkőzést játszani!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .