A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A nyírlugosi kispadról nézve sem ígérkezik piskóta meccsnek az Apagy elleni fellépés

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt csoport, 10. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Vasárnap

Nyírbéltek (14.)–Kemecse (1.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Remélem, a legutóbbival letudtuk a leggyengébb mérkőzésünket az őszi idényben, egyben a másik bajnokesélyesnek megpróbáljuk megnehezíteni a dolgát. Ezen a meccsen szeretnénk a játékot tekintve fejlődni, hogy a későbbiekben ebből profitálhassunk.

Resán Attila, a Kemecse edzője: – Hétvégi utazás az ismeretlenbe. Ahogy az eredményekből látszik, hazai pályán nem adja könnyen a bőrét a nyírbélteki egylet, bár egy pofonba a Kálló ellen beleszaladt. Határozott játékra készülünk és remélem végig tudunk koncentráltan, eltökélten focizni.

Nagykálló (7.)–Kálmánháza (15.)

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Kezdünk csapatként működni a pályán és azon kívül is. Otthon a három pont megszerzése a cél.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza edzője: – A legutóbbi mérkőzéseinken a játékunk visszaesett, igaz meg is fogyatkoztunk kicsit, egy-két ember hiányát a mi csapatunk megérzi. A Kálló, már csak a tabellán elfoglalt pozíciója miatt is, hazai pályán természetesen a meccs esélyesének számít. Mindenképpen erőteljesebb játékra lesz szükség, ha pontot szeretnénk szerezni Koskovits Gyurikáéktól. Teljesen mindegy, jelenleg milyen helyezést birtokló csapattal játszunk, hogy mennyi hiányzónk van, a céljaink eléréshez több pontra van szükség az eddig megszerzettnél, ilyen szellemben is kell kifutnunk pályára.

Apagy (9.)–Nyírlugos (12.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – A Nyírlugosnak veszélyes támadókkal rendelkezik, erre oda kell figyelnünk! Hazai pályán, ha azt a gólra törő játékot tudjuk hozni mint a Kálmánháza ellen a második félidőben, akkor pontokat szerezhetünk – természetesen jobb helyzetkihasználással!

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Az elmúlt hétvégén biztatóan játszottunk, ha ezt a teljesítményt „el tudjuk vinni” Apagyra, akkor talán pontot is szerezhetünk.

Újfehértó (4.)–Napkor (11.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A héten is keményen dolgozunk és a lehető legjobban felkészülünk a Napkor elleni mérkőzésre. Bízom a fiúkban, hogy ugyanolyan fegyelmezettek és elszántak lesznek, mint az elmúlt időszakban és akkor tovább folytatjuk a nyerő szériánkat.

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – A Fehértó bebizonyította, hogy ilyen fiatal keretből képesek topcsapatot építeni, azért remélem megnehezítjük a dolgukat.

Nyírtelek (16.)–Tiszalök (13.)

Dankó Zoltán, a Nyírtelek játékos-edzője: – Készülünk tovább, megpróbálunk „lökni” magunkon.

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Mindenképpen szeretnénk megnyerni a mérkőzést, ennek megfelelően fogunk felmenni a pályára.

Nyíribrony (3.)–Kótaj (6.)

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – A Kótajjal mindig jó meccset játszunk, viszont mi vagyunk a pályaválasztók, így nem lehet más célunk, mint megnyerni a mérkőzést!

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Jó erőkből álló ibronyi csapathoz látogatunk, ahonnan nehéz pontot rabolni. Azon leszünk, hogy megtörjük a hazaiak jó sorozatát!

Rakamaz (2.)–Kállósemjén (5.)

Huszák Géza, a Rakamaz edzője: – Vannak sérültjeink, gondjaink, ennek ellenére hazai pályán természetesen győzni szeretnénk, amiért mindent megteszünk.

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Az eddigi eredmények tükrében nehéz mérkőzésre számítok, ugyanakkor bízom abban, hogy a Rakamaz elveszti veretlenségét.

Levelek (8.)–Encsencs (10.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Hétközben matematika óra volt, a korábbiakhoz képest igyekeztünk jobban felkészültünk a vasárnapi meccsre. Mégpedig a pozitív számokra ráfeküdve, mert a negatívból már elég.

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Azt gondolom, a Levelek egyre inkább erősödik, minden bizonnyal szoros meccset fogunk játszani.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .