A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizedik fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén.

A nyírgyulaji stáb figyelő tekintetét az Ibrány elleni rangadó köti le Fotó: Varga Valentin

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 10. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Vasárnap

Nyírgyulaj (3.)–Ibrány (1.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Fegyelmezett, célirányos játékkal lehet esélyünk akár a győzelemre is az immár harminckilenc bajnoki mérkőzés óta veretlen Ibrány ellen!

Madalina György, az Ibrány edzője: – Nehéz napokat élünk, pedig tisztában vagyunk azzal, hogy rangadó következik, amely mindkét csapat számára rendkívül fontos. Ha megfogyatkozva is, igyekszünk felnőni a feladathoz.

Csenger (13.)–Vásárosnamény (9.)

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Csak egy gondolat bánt engemet, hogy kellene nyerjünk vasárnap?! Fontos tényező, hogy ne kapjunk gólt, illetve pont, pontokkal bővítsük a tarsolyunkat!

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – A Csenger hazai pályán és ezzel aligha mondok újdonságot, mindenkire veszélyes. Ugyanakkor remélem, a fiúk bebizonyítják, hogy sokkal többre képesek annál, amit legutóbb nyújtottak, még akkor is, ha legalább öt hiányzónk lesz.

Mándok (11.)–Mátészalkai MTK (14.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Ugyan a múlt héten – egy jogtalan kiállítás miatt – megfogyatkozott létszámban is győztesen tudtak levonulni a fiúk a naményi pályáról, viszont a megszerzett három pontnak akkor lesz igazi értéke, ha a Mátészalka ellen is begyűjtjük mind a hármat. Azonban tudjuk nagyon jól, hogy a tegnap sikerére ma már nem lehet felülni.

Marius Botan, a Mátészalka edzője: – A Vasvári elleni győzelem jót tett a hangulatnak, de mindez csak akkor ér valamit, ha ezúttal is kedvező eredményt érünk el. Nagyon stabil védekezéssel, a helyzetekkel jól sáfárkodva pontot szerezhetünk Mándokon.

Tiszavasvári (16.)–Gyulaháza (15.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Bízom a csapatban, büszke vagyok a játékosokra, hogy ennyi megpróbáltatás ellenére összetartunk. Üzenem mindenkinek: nem törnek meg minket, mert mi hazaiak, fiatalok, elszántak és lelkesek vagyunk! A hét végén csak a győzelem elfogadható!

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – A sors nagyon nagyon büntet minket, újabb játékosok kerültek a hiányzók listájára. Úgy nézünk a hét végi mérkőzés elé, hogy a keretünk tagjainak fele sérült. Ugyanakkor úgy vagyunk vele, most vagy soha!

Tarpa (5.)–Balkány (12.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Remélem a fiúknak is elege van a szünetben általam tartott emelt hangú monológokból, nekem sem egy nagy élmény! Bízom benne, hogy ezért is már a meccs elejétől agresszíven és koncentráltan fogunk játszani, mert mindig nem fog sikerülni hátrányból fordítani! Ha így lesz győztesen hagyhatjuk el a pályát az első vasárnapi hazai bajnokinkon!

Obsitos Norbert, a Balkány elnöke: – Nehéz kiheverni a hét végi mérkőzést. Mivel minden meccset felveszünk, és az összefoglalót feltesszük az internetre, így mindenki láthatta, hogy a Nagyhalász ellen 76. percben, majd a 90-93. perc között milyen amatőr hibákat követett el a játékvezető. Hibás ítéleteivel el is döntötte a találkozót. Remélem, ők is visszanézték, bízom benne, hogy az általunk nagyra becsült Jekő úr, a JB elnöke is látta már a felvételt. Noha a téves kiállításért asszisztense, Vitkai Elemér a hibás, mert imád főszereplő lenni, és mint sokszor, most is hibázott. Tarpán szerencsére nincs ifimérkőzés, így fiatalokkal kiegészülve ki tudunk állni. De biztos, hogy a fiúk mindent megtesznek, hogy sikeresen szerepeljünk, egyben örömet szerezzünk eltiltott edzőnknek.

Kisvárda Master Good II (7.)–Fehérgyarmat (10.)

Erős Gábor, a Kisvárda II edzője: – Nagyon becses pontot szereztünk Nagyecseden, aminek igazán akkor lesz értéke, ha ezúttal hazai pályán nyerni tudnánk.

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Olyan csapathoz látogatunk, amely labdabirtoklást tekintve rendszerint a mezőny fölé nő, mi viszont nem szeretnénk csak a bekkelésre hagyatkozni, mert annak általában rossz a vége. Megpróbálunk futómennyiségben, agresszivitásban és taktikai fegyelemben is felvenni a versenyt a hazaiakkal, amennyiben ez sikerül, akár az otthon elhullajtott pontokat is pótolhatjuk.

Tiszakanyár (8.)–Baktalórántháza (6.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: – Sérülés, eltiltás és munkahelyi elfoglaltság miatt elég rövid lesz a kispadunk, de a pályára lépő játékosok mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy minél tovább kitoljuk ezt a pozitív szériát, amiben most vagyunk. Bár a Bakta az elmúlt négy meccsén csak egy pontot szerzett, de az eddig megszerzett összes pontját idegenben gyűjtötte, így hazai környezetben ismételten egy nehéz összecsapás vár ránk.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: –  A múlt héten nem csak pontokat vesztettünk… De nem siránkozunk, hanem felkészülünk az újabb feladatra: amennyiben olyan lelkesen és szervezetten játszunk, mint az előző fordulóban, akkor sikeresek lehetünk.

Nagyhalász (2.)–Nagyecsed (4.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Jó sorozatunkat tovább szeretnénk folytatni, ami biztos, hogy nem lesz egyszerű, hiszem a találkozó abszolút háromesélyes.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Gratulálok Ludánszki mesternek az ikrekhez! Erről bővebben a meccs után… Mivel a második helyezetthez látogatunk, ez remélem, motiválja a fiúkat, ráadásul ez előző szezonban mindkétszer kikaptunk a Halásztól, itt az ideje, hogy javítsunk ezen a mérlegen.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .