A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizedik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén. Az biztos, hogy a vajai csapatot már nem Molnár István irányítja a vasárnapi mérkőzésen – új edző ül a kispadra…

Az újonc Berencs FC jelentős erőpróba elé néz – a jól szereplő Demecser otthonában lesz jelenése

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 10. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Vasárnap

Vaja (10.)–Gergelyiugornya (7.)

Stefán József, a Vaja elnöke: – Először is köszönjük Molnár István eddigi munkáját, de edzőváltás mellett döntöttünk. Úgy gondolom, hogy mentálisan kell fejlődni a csapatnak, mert többre képes annál, mint amit eddig mutatott. Jó lenne viszont ezt már a pályán is bizonyítani.

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Reméljük, hogy a balszerencse végre elkerül minket, emellett, ha nem kapunk olyan gólokat, mint az utóbbi időben, akkor bármi megtörténhet.

Szabolcsveresmart (16.)–Dombrád (1.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Remélem, a múlt heti játékot képesek leszünk megismételni, ebben az esetben reménykedhetünk, hogy meg tudjuk lepni a bajnokesélyest.

Tóth János, a Dombrád edzője: – Az elmúlt tíz nap rémálom volt a számunkra! Amit eddig felépítettünk az egy hét alatt romba dőlt. A csapat még mindig ugyanaz, amelyi az első hét mérkőzését megnyerte. Bízom a srácokban, hogy ebből a helyzetből is kijövünk vasárnap és pontokat szerezhetünk.

Záhony-Tiszaszentmárton (2.)–Ramocsaháza (12.)

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton edzője: – A Ramocsaháza jól kezdte a bajnokságot, viszont a jelenlegi eredményekből arra következtetek, hogy lelkesedése csökkent. A mi célunk csakis a győzelem lehet hazai pályán, és ezért meg is fogunk tenni mindent.

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Az esélytelenek teljes nyugalmával készülünk a mérkőzésre, ez elsülhet akár jól, viszont beleszaladhatunk egy nagyon nagy pofonba is, ha nem vigyázunk és koncentrálunk az utolsó pillanatokig. Az egyik bajnokjelölthöz látogatunk, amelynek mások a céljai, mint nekünk, ettől függetlenül nem feltartott kezekkel megyünk a pályára. Tisztes helytállásban reménykedem.

Nyírmada (13.)–Kék (9.)

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – A múlt héten két cél volt kitűzve a csapatuknak, végre győzni hazai pályán és ezzel megszakítani negyedik hete tartó negatív szériánkat. Most csak egy célunk lesz: megtörni a kékiek negyedik hete tartó győzelmi sorozatát. Csak ezt tudom elfogadni!

Fabók István, a Kék edzője: – A héten megkezdődik idegenbeli hadjáratunk, ami várhatóan jövő nyárig tart. Ez különleges kihívásokat támaszt a csapat elé. Azt például nem tudom, hogy ilyenkor mit illik vinni vendégségbe, ellenben azt tudom, mit akarunk hozni! Ennek keretében a játékosokat nyomkövetővel látjuk el, hogy mindenkit megtaláljunk és hazavigyünk! Amúgy a must is lassan kiforr…

Fényeslitke (11.)–Ajak (14.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – A múlt heti fiaskó után mindenképpen szeretnénk javítani, hazai pályán csak a győzelem elfogadható.

Barati István, az Ajak edzője: – A hétvégén nagyon jó meccset játszottunk, és biztos vagyok benne, hogy most is azt fogunk. Az idegenbeli mérlegünkön mindenképp javítanunk kell!

Nyírkarász (4.)–Ladányi TC (8.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – A Ladány a közelmúltban edzőváltáson esett át, ami nem tudom, milyen hatással van a csapatra. Egy biztos, számunkra csak a három pont megszerzése az elfogadható eredmény.

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – Nincs mit kertelni, legutóbb nagyon rosszul játszottunk, éppen ezért a héten a fejekben rendet kell tenni! Ha ez megvalósul, akkor képesek lehetünk arra, hogy az erős Karász otthonában színvonalas meccset vívunk.

Demecser (3.)–Berencs FC (15.)

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – Bravúrosnak mondható hét végi győzelmünk, amit kettős emberhátrányban értünk el, sajnos, vezéráldozatokat követelt. Minden ellenfelünket tiszteljük, de ha csapatomat ugyanaz a harciszellem fogja jellemezni, mint legutóbb, akkor sérültjeink és eltiltottjaink nélkül is begyűjthetjük a három pontot.

Tóth Ottó, a Berencs FC edzője: – Helyzetünk nem egyszerű, ezer sebből vérzünk, az sem segít rajtunk, hogy egy dobogós helyen álló csapathoz látogatunk. Jó lenne feledtetni az elmúlt héten történteket, ami nyilván nehéz feladat lesz.

Pátroha (6.)–Őr (5.)

Lelt József, a Pátroha edzője: – Az elmúlt szezonban megviccelt hazai pályán bennünket az őri egylet, de most azon leszünk, hogy elhúzzuk a nótájukat, hogy hosszú legyen az út hazafelé…

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Nem semmi játékra készülhetünk a hét végén, már csak azért is, mert egy jó csapat otthonába látogatunk, ráadásul három alapemberünk fog hiányozni a meccsről. De megteszünk mindent és nem adjuk olcsón a bőrünket!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .