Ez elment vadászni, ez meglõtte, ez hazavitte, ez megsütötte, és ez az icike-picike mind megette! A mondóka átköltése a futballvalóságra: Kovács János Tiszalökről indult, Kisvárdán folytatta, majd a Mol Vidi élvonalbeli klubjánál teljesedhet ki tevékenysége.

Kovács János a szabolcsi fiataloknak is üzent

A szabolcsi szakembert ugyanis nagy elismerés érte: a fehérvári egylet utánpótlás vezető játékos megfigyelőjeként dolgozhat. A kinevezést szentesítő hír szinte még ropogós, egyben nagy felelőséggel jár: ő fogja felügyelni, egyben irányítani az erre a területre szakosodott kollégák munkáját egészen az NB III-as csapatig.

– Edzői karrierem egyelőre félre tettem, és elvégezve egy scout/játékos megfigyelői képzést – merült a részletekbe Kovács János. – Feladatom nem csak az utánpótlásra irányul, hanem aktívan segítem az első csapat munkáját is. Immáron második idényemet kezdtem meg a klubnál, és nagyon jó visszajelzéskén kaptam meg a megtiszteltető felkérést, hogy vezető megfigyelőként dolgozhatom a továbbiakban. Hálás vagyok a klub vezetőinek, és utánpótlás vezetőinek a bizalomért. Ez nem csak számomra lehetőség, a fiatal szabolcsi labdarúgók számára is esélyt kínál. Több megyei mérkőzésen leszek jelen, és az ott látottak alapján bárkinek lehetősége adódhat a nagyobb megmérettetésre. Remélem többen is úgy fognak teljesíteni a jövőben, hogy akár a Mol Vidi valamelyik korosztályos csapatában legyen alkalma kamatoztatni tudását. Kössék fel a futballcsukát és hajrá!

 

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .