A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén. A menüből vastagon kiemelkedik a Nyírmeggyes–Jánkmajtis rangadó, amelyen a tabella első két helyezettje találkozik.

Szimuly Gábor edző és a nyírcsaholyi kispad egyaránt abban bízik, hogy minden sorozat, így a rossz is megszakad egyszer
Fotó: Magyarics Anita

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 10. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Kölcse (4.)–Milota (13.)

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Nehéz meccsre számítunk, annál is inkább, mivel biztos, hogy a Milota felveszi a kesztyűt – kemény, brusztos meccs lesz.

Elek László, a Milota edzője: – Mindig jó mérkőzést játszunk a Kölcsével, mert ebben a párosításban nem számít a tabellán elfoglalt helyezés. Erre a mérkőzésre nem kell motiválni a srácokat, mindenki odateszi magát a rangadóra! Remélem, a csapatok által mutatott játék dönti el az eredményt.

Vasárnap

Tisztaberek (7.)–Nyírcsaholy (11.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A hét végi pofon után megpróbálunk magunkhoz térni, kilencven percig végig küzdeni a meccset, hogy lelkes szurkolóinknak újra elnyerjük a bizalmát.

Szimuly Gábor, a Nyírcsaholy edzője: – Egyértelmű, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, ráadásul a hazaiak biztosan feledtetni akarják a legutóbbi fiaskót. Mi csak abban bízhatunk, hogy egyszer minden rossz sorozat megszakad: hogy ez most fog-e bekövetkezni, azt a lefújás után rögtön meg tudom mondani.

Nábrád (9.)–Beregdaróc NAP-ÉP (14.)

Végh András, a Nábrád edzője: – Nem téveszt meg minket a daróciak eddigi szereplése, úgy néz ki kezdenek kilábalni a gödörből, viszont remélem, ezt nem mi ellenünk folytatják! Hazai környezetben mindenképpen győzelmet várok!

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Nábrádon mindig hangulatos mérkőzéseket játszunk, a nyakamat merem rátenni, hogy ez most sem lesz másként. A győzelem reményében lépünk pályára, ha a formánk tovább javul, erre mutatkozik is némi sansz.

Csengersima (8.)–Terem (15.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Győzelmet várok a csapattól.

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Most már el kell kezdeni a pontgyűjtést, legalábbis ebben bízom. Remélem, az idény hátralévő részére kiegyenesedünk, erre szükségünk is lesz a folytatásban.

Kocsord (10.)–Nagydobos (6.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Megmondom őszintén, tartok ettől a mérkőzéstől. Azt gondolom, ezt nem szégyen bevallani, mivel láttam játszani, így nyugodtan mondhatom, a Dobos nagyon jó csapat. Azért természetesen nem adjuk olcsón a bőrünket, pontot szeretnénk szerezni.

Borza László, a Nagydobos edzője: – A hét végi vereséget szeretnénk feledtetni, de ehhez a legutóbb mutatottnál sokkal jobb játékra lesz szükség az egyre jobban összeálló Kocsord ellen.

Nyírmeggyes (1.)–Jánkmajtis (2.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Nagyon jó csapattal fogunk játszani, amely úgy érzem, a bajnokság egyik esélyese. De remélem, a srácaim fel fognak nőni a feladathoz, és rangadóhoz méltó mérkőzést produkálunk.

Szabó István, a Jánkmajtis edzője: – Az elmúlt hetek eredményei alapján nem mi vagyunk ennek a meccsnek az esélyesei. Megpróbáljuk a Meggyes ellen összekapni magunkat.

Hodász (12.)–Vámosoroszi (3.)

Pálfi József, a Hodász edzője: – Ha sikerül átmenteni a Milota ellen mutatott formánkat, ami igaz az ificsapatunkra is, akkor mindkét fronton nyerhetünk. Ebben az esetben öt üres faluban nem lesz olyan boldog edző, mint én.

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Ismét nehéz meccs előtt állunk, de a ha a céljainkat el akarjuk, érni mindenképpen nyerni kell az otthon különösen veszélyes Hodász ellen.

Szabadnapos: Szatmárcseke

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .