Jól muzsikál a Nagyhalász. Ludánszki István sikeresen vezényli a megyei első osztályú futballcsapatot. Az élet pedig egyéb szépségekkel is megajándékozta: nem csupán a bajnoki pontok – a család is gyarapodott. A harmincegy esztendős edző a minap apa lett, ráadásul mindjárt duplán: párja ikreket. Édesanya, akárcsak a csöppségek. Luca Bella és Benett kiváló egészségnek örvendenek, apuka pedig majd kiugrik a bőréből. Hát na, nincs is ennél felemelőbb érzés. Ehhez csupán gratulálni lehet!

Nincs ennél boldogabb pillanat: Ludánszki István ikrek apukája lett

– Nagy volt az izgalom elmúlt napokban, a futball kicsit háttérbe szorult a magánélet miatt, de sokan segítettek, így a csapat a szokásos mederben tudott készülni – taglalta a történteket Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője. – Hál’ istennek minden rendben ment, nálam boldogabb edző pedig nem nagyon van most a földkerekségen! Rengetegen szorítottak értünk, elhalmoztak jókívánságokkal, amit szeretnék megköszönni. Az életem nyilván rendesen meg fog változni, persze, ha nem a gyerekekkel leszek, akkor a pályán a helyem.

Szó se róla, a Nagyhalász már az előző bajnoki évadban is domborított, aminek jutalma sem maradt el: bronzéremmel gyarapította az egyesület medálgyűjteményét. A jelek szerint az aktuális idényben sem kívánják lejjebb adni, a Ludánszki-legénység momentán is masszív tagja az élcsoportnak. Konkrétan az előkelő második helyen posztol, a tréner szerint nem véletlenül.

– Két és fél éve kerültem Halászba, azóta nyilván voltak változások, mindenesetre az új igazolásoknál szem előtt tartottuk, hogy olyan játékosokkal erősítsünk, akikre hosszabb távon számíthatunk. Az úgynevezett kemény meg már egy ideje együtt szerepel: mondjuk, talán éppen emiatt tapasztaltam úgy, mivel a nyáron jószerivel teljes mértékben együtt maradt a brigád, mindez túl nagy megnyugvást okozott a fiúknak, kicsit elkényelmesedtek.  De ennek már vége! Igaz, még most sem értük el azt szintet, ahogy tavasszal futballoztunk. Csapatként működünk, de a mutatott teljesítményt tekintve akad hiányérzetem. Annál is inkább, mert én tudom csak igazán, hogy ennél is többre képes a társaság.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .