Szó se róla, bár a Sényő-Carnifex NB III-as együttese idegenbeli bevetést teljesített, messzire nem kellett utazni. A Tállya ugyanis – pályafelújítás miatt – Ibrányban „van otthon” az őszi idényben.

A sényőiek nem csupán a mezt küldték a pályára…

Így tehát ismerős közegben lépett színre az újonc, nem mellesleg éllovas látogató, mégpedig rendhagyó időpontban – vasárnapi matiné meccsen. A találkozó délelőtt kezdődött, amelyen korán vezetést szerzett a Sényő, majd irányította a játékot, ugyanakkor a házigazda kontratámadásokkal veszélyeztetett és a szünet előtt egyenlített. A második félidőben tovább gyűrték egymást a felek, a jó iramú mérkőzésen felváltva forogtak veszélyben a kapuk, összességében pedig igazságos döntetlen született.

Az ugyancsak újonc Sajóbábonynál volt jelenése a másik megyei reprezentánsnak – a Nyírbátornak. Csapkodó játék jellemezte az első félidőt, amelynek derekán a hazaiak egy jól eltalált, 25 méteres szabadrúgásból kerültek előnybe – ezen kívül jószerivel semmi érdemleges nem történt. A folytatásban a lelkes hazaiak tovább növelték előnyüket, míg a vendégek kevés lehetőséghez jutottak, ha mégis, valamennyit elpuskázták, így az alacsony színvonalú összecsapáson nem kerülhették el a vereséget.

NB III.: Keleti csoport, 9. forduló

Tállya–Sényő-Carnifex 1–1 (1–1)

Ibrány, 300 néző, v.: Mencsik.

Sényő: Gagyi S. – Bodó G., Klepács K., Hadházi D., Lakatos L. (Ács Á.), Phrakonkham, Fabu M., Marics G. (Haburcsák K.), Kapacina K., Barcsay M. (Ruska T.), Márton A. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Fabu M., illetve Turcsik T.

Imrő László: – Az első félidőben jól játszottunk, de egy védelmi megingásunkat kihasználta a Tállya. A szünet után visszafogottabb teljesítményt nyújtottunk, sőt a második játékrész első negyedórájában picit fölénk kerekedett az ellenfél, majd tudtunk váltani, rászolgáltunk az egy pontra.

Sajóbábony–Nyírbátor 3–0 (1–0)

Sajóbábony, 200 néző, v.: Hanyecz. Nyírbátor: Vasas G. – Reznek D., Szegedi B., Sárosi M., Tóth M., Vámos M., Pálinkás G., Benkő B. (Scheibli M.), Boros D. (Urbán B.), Bagi Á. (Kovács E.), Fenyőfalvi Cs. Edző: Szilágyi Krisztián.

Gól: Horváth Sz. 2, Balogh D.

Szilágyi Krisztián: – Gratulálok a Bábonynak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .