Az élvonalbeli futsalbajnokság ötödik fordulójában szabadnapos lesz a Nyírgyulaj, amelynek Berettyóújfalu elleni hazai mérkőzését október 17-re halasztották.

Legutóbb az éllovas Fradival nem bírt a Csenger – ezúttal nagyobb a sansz a győzelemre
Fotó: Kákos Dávid

Ugyanakkor az NB II. Keleti csoportban teljes kört rendeznek hétfő este. A tabellán hatodik Csenger az eleddig harmatosan teljesítő, valamennyi eddigi fellépését elbukott Berettyóújfalu „fakót” fogadja (kezdés: 19 óra). A vendégek csupán a szintén pont nélkül szerénykedő Nyírbátor előzik meg – jobb gólkülönbséggel. A szatmáriak legutóbb idegenben – éppen Bátorban – diadalmaskodtak, mindazonáltal idáig kétszer játszottak legendás hírnevet szerzett saját katlanjukban, és mindannyiszor sikerélmény nélkül maradtak. Talán majd most, amire reális esély mutatkozik.

Rázósnak ígérkezik az újonc Nyírbátor aktuális túrája. A Baksa-legénység ugyebár sereghajtó, igaz, a második vonalban őstagnak számító tápiószentmártoni házigazda is beragadt a szezon nyitányán. Olyannyira, hogy Kincsem Lovaspark sem tudott még meccset nyerni, bár két pontot azért így is kasszírozott. A látogatók számára alighanem a döntetlen is kincset érne, de ezért alaposan meg kell feszülni.

A regionális bajnokság hétfő esti programja (2. forduló): Csenger Futsal-Beregvidék–Nagycserkesz (17 óra), Ózd–Mád (18.30), Blue Sharks Futsal–DEAC (újfehértó sportcsarnok, 18.30), DSCI-SI–Levelek (19 óra), Hajdúnánás–Gyulaháza (19.30), MEAFC–Geszteréd (20.30).

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .