A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport kilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője reméli, játékosai a földön tudnak maradni

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt csoport, 9. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Tiszalök (12.)–Nyíribrony (3.)

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Nehéz feldolgozni, ami Rakamazon történt velünk… Ráadásul vezéráldozatokat követelt a mérkőzés. Hál’ istennek a csapatot nem az elkeseredés, hanem a még nagyobb elszántság jellemzi. Sebzett vadként várják a szombati mérkőzést és a harmadik győzelmünk megszerzéséért mindent meg fognak tenni. Külön pikantériája a meccsnek, hogy presztízs feladatomnak tartom Marincsák Viktor barátomnak megmutatni, hogy az én újonccsapatom is van olyan jó, mint a mezőny többi tagja. Csakis a győzelemért megyünk ki a pályára szombaton.

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – A tabella alapján esélyesként utazunk Tiszalökre, viszont a hazaiak szereztek már meglepetést ebben az osztályban! Kíváncsian várom a mérkőzést.

Kemecse (2.)–Encsencs (8.)

Resán Attila, a Kemecse edzője: – A múlt héten sok tanulsággal járó meccset vívtunk. Ha sikerült levonni a megfelelő konzekvenciákat és alkalmazni is tudjuk ezeket a következő mérkőzésen, akkor rátérünk a helyes útra, ellenkező esetben küszködni fogunk, ami nem megoldás semmire.

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Papíron nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent megpróbálunk, hogy megnehezítsük a Kemecse dolgát.

Vasárnap

Napkor(14.) –Nyírtelek (16.)

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Nekünk minden mérkőzés nehéz, de szükségünk van a három pontra, hogy utolérjük a katicát.

Dankó Zoltán, a Nyírtelek edzője: – Remélem, a szerencse végre már mellénk pártol, mert eddig nagy ívben elkerült minket.

Nyírlugos (11.)–Újfehértó (4.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Szeretnénk megnehezíteni a Fehértó dolgát, mindent elkövetünk, hogy pontot, pontokat raboljunk tőle.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Remélem, a fiatal játékosok a földön tudnak maradni a hétvégi nagyobb különbségű győzelem után, mert ha nem, akkor jönni fog egy fájó vereség. Idegenben minden helyen meg kell szenvedni a három pontért, nem lesz ez másképp Nyírlugoson sem. Bízom benne, hogy minél több sérült felépül és bevethetők lesznek hétvégére.

Kálmánháza (15.)–Apagy (10.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza edzője: – Németh Attila barátoméknak és nekünk a szezonkezdet előtt más célkitűzéseink voltak. Nem egészen igy terveztek az idényt ők sem, ebben biztos vagyok, ahogy a céljaink eléréséhez nekünk is szükségünk van még újabb pontok gyűjtögetésére. Az előző szezonban remek eredményeket produkáló Apagy hullámzó teljesítménye még inkább arra kell sarkaljon minket, hogy teljes koncentrációval, figyelemmel es motivációval játsszuk le a kilencven percet, hisz jó csapatról van szó, amely bármikor visszatérhet a siker útjára. Harmadik hazai mérkőzésünk következik, bízom benne, hogy az a plusz motiváció, amit egy otthoni fellépés adhat, mindez jó eredményt hoz számunkra.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Innentől kezdve nem már nem fér bele a botlás. A Kálmánházával jó kapcsolatot ápolunk, sok szál köti össze a két csapatot, ugyanakkor remélem Kotricz barátomék nem ezen a meccsen táltosodnak meg. Mindenképpen három pontért utazunk, de nem lesz egyszerű dolgunk!!

Nyírbéltek (13.)–Nagykálló (9.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Ahhoz, hogy eredményesek legyünk, gyakorolni kellene a kapu előtti befejezéseket, ehhez viszont szükséges lenne megjelenni az edzésen és akkor talán be tudnánk találni. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy a munka mellett egyeseknek lehetetlen megoldani a hétközi tréningeket. Ez van, ezt kell szeretni, remélem, valamiképpen fogunk gólt szerezni.

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – A Kemecse elleni döntetlennek akkor lesz igazán értelme, ha a hét végi mérkőzést megnyerjük. Bízom, a fiúk hozzáállásában.

Kállósemjén (6.)–Levelek(7.)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Csak a győzelem elfogadható!

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – A helyzetünk nem sokat javult, a semjéni pálya állapota pedig tovább ronthat mindezen. Na dehát, játszani kell, tesszük a dolgunkat.

Kótaj (5.)–Rakamaz (1.)

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Nehéz mérkőzés vár ránk a hétvégén. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy hazai pályán megőrizzük veretlenségünket!

Huszák Géza, a Rakamaz edzője: – Az egyik legnehezebb meccsre számítunk az idényben, mondjuk eddig is tudtuk, hogy nem lehet egy csapatot sem félvállról venni, a Kótajt különösen nem. Ugyanakkor minden mérkőzésből megpróbáljuk a maximumot kihozni.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .