A megyei másodosztály Nyírerdő csoport kilencedik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén. A programból kiemelkedik az akár az ősz meccsének titulálható Dombrád–Záhony-Tiszaszentmárton rangadó, amelyen a tabella első két helyezettje találkozik.

Az egyre feljebb kapaszkodó demecseri csapatra idegenbeli derbi vár Fotó: Aszalós Vivien

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 9. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Dombrád (1.)–Záhony-Tiszaszentmárton (2.)

Tóth János, a Dombrád elnöke: – A múlt hétvégén valaki semmibe vette a játékszabályokat! Küzdöttünk, de nem jött össze a jó eredmény a kilencven perc során. Ezek után jött a kivégzés, ami után csak annyit mondhatok: korrekt körülmények között remélem, a közönség jól fog szórakozni a szombati mérkőzésen! Bízom, a tizenkét hadra fogható játékosomban, mert jó fiúk és egy csapatot alkotnak – minden körülmény között!

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton edzője: – A csapatom megmutatta, hogy ha a helyzet úgy kívánja, tud újítani és képes rátenni még egy lapáttal. Remélem, a szombati időpont nem zavar meg minket, maximálisan oda tesszük magunkat a bajnokesélyes otthonában! Bízom a srácok jó hozzáállásában, és, hogy szép számú közönség előtt színvonalas mérkőzést fogunk játszani.

Berencs FC (15.)–Pátroha (7.)

Tóth Ottó, a Berencs FC edzője: – Újabb nehéz mérkőzés elé nézünk, nagyon jó vendégcsapatot fogadunk. Nincs vesztenivalónk, meg szeretnénk nehezíteni a vendégek dolgát.

Lelt József, a Pátroha edzője: – Amennyiben a csapatom kikap, akkor még a meccs után lesz egy kis futás, a táv az Rétközberencstől Pátroháig fog tartani…

Vasárnap

Nyírmada (14.)–Fényeslitke (10.)

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – A következő mérkőzésen az életünkért kell küzdeni! Hiába játszunk jól 70-80 percig, ha a kidolgozott helyzeteinket csak nagyon kevés százalékban tudjuk értékesíteni és ki kell küszöbölni azokat az öt perces periódusokat, amikor általában elveszítjük a mérkőzéseket. Ha ezekben tudunk fejlődni, akkor már nagyon elégedett leszek és elindulunk azon az úton, melyen szerintem nekünk haladni kellene.

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Számunkra minden mérkőzés nehéz, így Nyírmadán is a legfőbb célunk a tisztes helytállás.

Kék (12.)–Ramocsaháza (11.)

Fabók István, a Kék edzője: – Tagadhatatlanul jobb a hangulat az öltöző és a pálya környékén mostanság. De a java még csak most jön! Szeretnénk az MLSZ nagy találmányára, a produktivitási pénzekre rárabolni. Így keressük a kapcsolódási pontokat a Kék SE és Pogba között. A hétvégén pályabúcsúztató mérkőzést játszunk. Kicsit bizakodó vagyok, ugyanis megérkeztek az új Rulettes szerkók, amiben várhatóan szárnyalni fogunk!

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Három egymást követő mérkőzésen vereséget szenvedtünk, egy hónapja nem nyertünk, de látom a fényt az alagút végén. Ugyanúgy bízom a csapatban, mint a kezdetkor. Nem csak a sikeres időszakban vagyunk egy csapat, hanem akkor is, ha gödörben vagyunk! Együtt képesek vagyunk kimászni belőle és ezt remélem nem csak szavakkal, hanem tettekkel is alátámasztjuk.

Vaja (9.)–Szabolcsveresmart (16.)

Molnár István, a Vaja edzője: – Lehet, hogy furcsán hangzik, de a hétvégén mindenképpen nyerni kell. Csak a három pont megszerzése az elfogadható.

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Hál’ istennek mindenki egészséges, szeretnénk pontot szerezni.

Ladányi TC (8.)–Demecser (3.)

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – A Demecser jó erőkből álló csapat, amely nagyon elkapta a fonalat. Éppen ezért színvonalas, egyben küzdelmes meccsre számítok, ugyanakkor bízom benne, hogy jó irányba haladunk, az elvégzett munka és az összetartó erő pedig eredményeséggel párosul.

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – Újabb jó kis derbi elé nézünk, ráadásul idegenben. A hazai csapat is jó eredményeket produkál mostanában, viszont mindegy milyen játékkal, lehet akár csúnya is, de ponttal vagy pontokkal szeretnénk távozni Ladányból.

Ajak (13.)–Nyírkarász (5.)

Barati István, az Ajak edzője: – Annyi biztos, hogy amit csinálunk az nem működik, ezért néhány dolgon változtatnunk kell. Ráadásul ebben a helyzetben a fegyelmezetlenségekért nagy árat kell fizetnünk.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Az Ajak jobb csapat annál, ahol jelenleg áll, mindig harcos jó mérkőzéseket szoktunk játszani, de három ponttal szeretnénk gazdagodni.

Gergelyiugornya (4.)–Őr (6.)

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Láttam pozitív jeleket a legutóbbi mérkőzésen, annyit ígérhetek a szurkolóknak, hogy hazai pályán mindent meg fogunk tenni a győzelemért.

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Ha ismét minden stimmelni fog, normális összetételben tudunk kiállni, valamint a fiúk is úgy akarják, akkor lehet esélyünk a pontszerzésre.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .