A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport kilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Lendületben a tisztabereki csapat
Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 9. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Beregdaróc (14.)–Csengersima (6.)

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – A Csengersima számunkra mumus csapat, hazai pályán rendre kikaptunk tőle. De ez nekünk csak plusz motivációt szolgáltat, biztos vagyok abban, szikrázó összecsapás lesz.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Átérzem a beregdaróciak helyzetét, annál is inkább, mert mi is voltunk hasonló hullámvölgyben – nem is olyan rég. Remélem, mihamarabb összekapják magukat, de nem szeretném, ha ezt éppen ellenünk tennék meg.

Tisztaberek (5.)–Nábrád (9.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A múlt heti győzelmünk akkor ér igazán sokat, ha ezúttal hazai pályán sikerül legyőzni ellenfelet, ami azért nem mutatkozik könnyű feladatnak.

Végh András, a Nábrád edzője: – Nem számítok könnyű mérkőzésre, de ha a srácok ugyanolyan elszántan küzdenek, mint az előző hétvégén, akkor ponttal vagy akár pontokkal is távozhatunk vendéglátóinktól!

Milota (13.)–Szatmárcseke (4.)

Elek László, a Milota edzője: – Régebben is voltunk már ilyen mély gödörben, mégis kilábaltunk belőle. Egyszer minden rossz sorozatnak meg kell szakadnia, amit türelemmel kivárunk. Ha végre sikerül gólokat szereznünk, akkor biztos vagyok benne, hogy nem lesz gond a szombati meccsen. Legyen izgalmas mérkőzés és győzzön a jobb, remélem Feri is így gondolja!

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Remélem, a hét végére a sérültjeink meggyógyulnak, és a bajnokság elején sokak által lesajnált csapatunk ismét megszerzi a három pontot.

Jánkmajtis (2.)–Kölcse (8.)

Szabó István, a Jánkmajtis edzője: – A múlt heti csorbát mindenképpen szeretnénk kiköszörülni, egyértelmű győzelmet várok a csapattól.

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Az utóbbi meccs álmatlanságából felébredve küzdelmet várok a csapattól, és az összjátékban is feltétlenül előre kell lépni!

Nyírcsaholy (10.)–Vámosoroszi (7.)

Szimuly Gábor, a Nyírcsaholy edzője: – Két csalódott csapat… A játékosállomány alapján egyik együttes sem foglalja el az őt megérdemlő helyezést, tehát biztos, hogy egymás ellen szeretnénk javítani. Nagy csatára, kiélezett küzdelemre számítok, mivel a sérültek tekintetében kezdünk kiegyenesedni, megpróbáljuk behúzni a három pontot – kicsit sem lebecsülve vetélytársunkat.

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Sorsdöntő meccs előtt állunk, más választásunk nincs, mindenképpen győzni megyünk Csaholyba!

Vasárnap

Nagydobos (3.)–Nyírmeggyes (1.)

Borza László, a Nagydobos edzője: – Az őszi szezon derekán túl vagyunk, eddig úgy gondolom, újonc csapatként biztatóan szerepeltünk. Most az egyik legerősebb ellenféllel találkozunk, ami háromesélyes mérkőzés, de szeretnénk jó sorozatunkat tovább nyújtani.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Személy szerint nagyon örülök, hogy a Nagydobos visszakerült a megye kettőbe. Nagyon jó és masszív csapat, amely hazai pályán bárkire veszélyes, de nekünk idegenben hál’ istennek jól fut a szekér, és hogy ebből mi lesz, azt majd a hét végén meglátjuk.

Terem (15.)–Kocsord (11.)

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Hazai pályán jó lenne a három pontot megszerezni.

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Nincs miről beszélni, győzni kell, itt más lehetőség már nincs!

Szabadnapos: Hodász

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .