Szokás szerint egész estés programot kínált a futsal bajnokságok hétfői műsorszáma. Olyannyira, hogy a Nyírgyulaj élvonalbeli együttesének szigetszentmiklósi fellépése vastagon az éjszakába nyúlt.

A nyírbátoriak csak ritkán tudták veszélyeztetni a csengeri kaput Fotó: Rolf Gé

Nos, a nyírségiek számára már az első félidőben lefőtt a kávé az újonc otthonában, a hatgólos hátrányból pedig nem volt visszaút. Csekély vigasz, hogy a szünet után legalább a még súlyosabb vereséget el tudta kerülni a Lovas-gárda.

Ennél két órával korábban ejtették meg az NB II. Keleti csoport aktuális fordulójában esedékes megyei csörtét Nyírbátorban, ahol a Csengernek volt jelenése. Noha hamar vezetést szerzett a házigazda, villámsebesen fordított a látogató. Sőt, a folytatásban sem lassított a szatmári gépezet, a Bátor a hajrában tudott némiképp kozmetikázni a különbségen.

Nem mellesleg a Csenger számára szerdán (kezdés: 20 óra) is jut a feladat, amikor a Magyar Kupa nyitókörében a Nagykanizsát fogadja.

Mindeközben megkezdődött a harmadik vonal, vagyis a regionális bajnokság, mégpedig hat szabolcsi legénység aktív szereplésével.

Cikkünk folyamatosan frissül…

Futsal: NB I., 4. forduló

A mérkőzés 20.30.-kor kezdődött…

Szigetszentmiklós–Nyírgyulaj KSE 6–1 (6–0)

Szigetszentmiklós, 200 néző, v.: Hartung, Szabó P.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Klusin, Sánta J., Gömze A., Vass O. Csere: Opre R., Dobó L. (kapusok), Szabó Á., Nagy B., Kántor T., Szabó P., Orosz D., Pazonyi A. Edző: Lovas Norbert.

Gól: Reich M. 2, Fülöp V. 2, Nagy R. 2, illetve Opre R.

Lovas Norbert: – Az első félidőben kritikán aluli játékot nyújtottunk, csak a mezt vittük a pályára, ami eldöntötte a mérkőzést. Gratulálunk a hazaiaknak.

További eredmények: DEAC–BMT-BT FC 5–1, Rubeola Csömör–Aramis 2–8, Dunaferr–Veszprém 5–3. A Berettyóújfalu–Haladás mérkőzést december 13-án rendezik.

A bajnokság állása: 1. Berettyóújfalu 9 pont (23–5), 2. Dunaferr 9 (19–12), 3. Veszprém 9 (18–12), 4. Haladás 7, 5. Szigetszentmiklós 6 (13–15), 6. DEAC 6 (9–14), 7. Nyírgyulaj 4, 8. Aramis 3, 9. Rubeola Csömör 2, 10. BME-BT FC 0

NB II., Keleti csoport, 5. forduló

Nyírbátori SC–Csenger Futsal 3–9 (1–3)

Nyírbátor, 300 néző, v.: Szűcs L., Szelezsán.

Nyírbátor: Tóth K. – Berecz Zs., Balogh P., Bagi T., Nagy T. Csere: Sustyák D., Kónya M., Kovács B., Balla J., Szilágyi G., Császár T., Pálvölgyi B., Kovács G. Edző: Baksa Csaba. Csenger: Juhász S. – Fejes J., Pálfi I., Balogh Á., Mándi L. Csere: Bálint L., Katona P., Pankotai I., Lengyel M., Osváth S. Játékos-edzők: Balogh Árpád, Pankotai István.

Gól: Nagy T., Balogh P. Kónya M.,  illetve Balogh Á. 2, Katona P. 2, Fejes J. 2, Lengyel M., Osváth S., Pálfi I.

Baksa Csaba: – A Csenger könyörtelenül kihasználta hibáinkat, de az élet nem áll meg, csináljuk tovább. Gratulálunk a vendégeknek!

Balogh Árpád: – Hoztuk a kötelezőt, igaz az elején bealudtunk, de aztán összekaptuk magunkat és szép gólokkal megérdemelt győzelmet arattunk. Sok sikert a Nyírbátornak!

További eredmények: Ferencváros–Kincsem Lovaspark 9–4, Kartal–Kecskemét 2–4, Kistarcsa–Kazincbarcikai Ördögök 2–2, Újpest–Berettyóújfalu II 5–4.

A bajnokság állása: 1. Ferencváros 15 pont, 2. Kartal 10, 3. Kecskemét 8, 4. Újpest 7 (23–15), 5. Gyöngyös 7 (17–14), 6. Csenger 6 (18–14), 7. Kazincbarcikai Ördögök 6 (16–16), 8. Kistarcsa 5, 9. Kincsem Lovaspark 2, 10. Berettyóújfalu II 0 (8–11), 11. Nyírbátor 0 (5–28).

Regionális bajnokság, 1. forduló: Nagycserkesz–Blue Sharks Futsal 4–2, Mád–Csenger Futsal Beregvidék 22–7, Gyulaháza–Ózd 3–2, Levelek–Hajdúnánás 3–3, Geszteréd–DSC-SI 5–14, Debreceni EAC–MEAFC 4–5.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .