Két hét csendes pihenő után újra feléled az élvonalbeli futsalbajnokság. A negyedik forduló szokásos, hétfő esti programjában szigetszentmiklósi portyát teljesít a Nyírgyulaj.

A Fradi után újabb történelmi meccs vár a Csengerre – ezúttal a megyei rivális ellen Fotó: Kákos Dávid

Az újonc házigazda három eddigi fellépéséből kettőt elbukott, egyetlen otthoni meccsét viszont behúzta – az ugyancsak frissen feljutott BNE-BT FC ellen 3–2-re nyert. A tabellán éppen előttük, az ötödik helyen táborozó nyírségiek négy pontot gereblyéztek össze ugyanezen idő alatt, és a rutin is mellettük szól, vagyis egyáltalán nem lehetetlen küldetés győzelemmel letudni a túrát.

Mindeközben megyei párharcot rendeznek az NB II-ben: a Keleti csoport ötödik körében a Nyírbátor a Csengert fogadja (hétfő, kezdés: 18.30). A másodosztályban ebben az idényben bemutatkozott hazaiak ez idáig sikerélmény nélkül maradtak, előbb a Fradi, majd az Újpesttel szemben is elbuktak. A szatmáriak egyetlen idegenbeli mérkőzésükön diadalmaskodtak (még a nyitányon, Kistarcsán bizonyultak jobbnak…), viszont azóta két vereséget szenvedtek saját katlanjukban. A felek még sohasem találkoztak az enbé kettőben, így ez lesz a premier összecsapásuk.

A hét első napján megkezdődik a regionális bajnokság. A harmadik vonalban hat megyei együttesünk érdekelt. A párosítás: Nagycserkesz–Blue Sharks Futsal (újfehértói sportcsarnok, 18.30), Mád–Csenger Futsal Borvidék (18.30), Gyulaháza–Ózd (18.30), Levelek–Hajdúnánás (18.30), Geszteréd–DSC-SI (Balkány, 19), Debreceni EAC–MEAFC (20.30).

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .