A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport nyolcadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A legutóbbi Kemecse–Kállósemjén mérkőzésen meggyötörték egymást a felek, az aktuális hét végén sem lazíthat egyik csapat sem Fotó: Linter Alex

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt csoport, 8. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Vasárnap

Nagykálló (9.) –Kemecse (1.)

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Bízom benne, hogy meg tudjuk nehezíteni Hokk Ádám barátomék dolgát, és képesek leszünk meglepetést szerezni hazai pályán.

Resán Attila, a Kemecse edzője: – A hírek szerint nem nagyon lájkolta Dankó Zsolti a „Karácsonyi meglepetést”, viszont a csapaton belüli pótlása jól is elsülhet, a fiatal és ambíciódús új edző akár lendületet is adhat az egyébként is jó formában lévő Nagykállónak. Minden tiszteletem a Koskovits kláné de pont emiatt neki kell mennünk az ellenfélnek, mert nem engedhetjük meg magunknak a ponthullajtást.

Apagy (10.)–Nyírbéltek (12.)

Németh Attila, az Apagy edzője: – Mit lehetne ilyenkor mondani…? Egyszer minden sorozat véget ér. Arra kell koncentrálnunk, hogy ez pont vasárnap történjen meg.

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Ha sikerül ismét azt a játékot nyújtanunk, amit legutóbb mutattunk, akkor lehet keresnivalónk. Csak mindezt egy fontos dologgal ki kellene egészítenünk – a gólokkal!

Újfehértó (6.)–Kálmánháza (14.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A soron következő hazai meccsünk több szempontból is érdekes lesz. Egyrészt azért, mert vannak olyan játékosaink, akik megfordultak ott, másrészt pedig Kotricz Zolival csapattársként éltünk meg jó pár meccset. Nem téveszt meg minket a vendégek tabellán elfoglalt helyezése, mivel sok mérkőzésen csak a balszerencséjüknek köszönhető volt a vereség. Nekünk sokkal jobban kell koncentrálnunk és pontosabban kell játszanunk, ha folytatni akarjuk jó sorozatunkat

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – A szomszéd települések általában parázs hangulatú mérkőzéseket játszanak egymással, olykor túl hevesek az indulatok is. Ugyanakkor Kálmánháza és Újfehertó nagyon jó sportbaráti kapcsolatot ápol egymással. Több játékos is megfordult már mindkét csapatnál az együttesek jelenlegi keretében. Nagyon jó lesz velük ismét találkozni, sok szép közös emlékeink vannak. Piskóti Zsolt barátom pedig nagyon jó társaságot rakott össze Újfehertón, edzőkent is olyan elszánt, mint amilyen a pályán volt, igy egy alaposan felkészített csapat var ránk. Nehéz mérkőzés lesz, de nem feltartott kézzel érkezünk, aztán úgy gondolom, eredménytől függetlenül is összeülünk fehertói barátainkkal beszélgetni, meginni valamit.

Nyírtelek (16.)–Nyírlugos (15.)

Dankó Zoltán, a Nyírtelek edzője: – Igazán okosat nem lehet mondani, még bízunk…

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Szomorú, de azt kell mondjam, alsóházi rangadót játszunk, amelyen bármi megtörténhet.

Nyíribrony (4.)–Napkor (13.)

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Mi mást mondhatnék egy hazai mérkőzés előtt, minthogy mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében!

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Ibronyban minden mérkőzés izgalmas, ugyanakkor, ha hozzászokunk az időjárásváltozáshoz meglepetést szerezhetünk.

Rakamaz (2.)–Tiszalök (11.)

Huszák Géza, a Rakamaz edzője: – Szeretnénk folytatni az eredményes sorozatunkat, hiszen eddig csak egy döntetlen csúszott be. A Tiszalök legutóbb szép győzelmet aratott, ettől függetlenül hazai pályán jó játékkal kívánjuk megszerezni a három pontot.

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Ha a csapatunkból mindenki rá tud tenni még egy lapáttal a múlt heti kimagasló teljesítményére, akkor meglepetést is szerezhetünk!

Levelek (8.)–Kótaj (3.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – A helyzetünk változatlan, így csatlakozom egyik edzőkollégámhoz: okosat nem tudok, hülyeséget pedig nem akarok mondani.

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Úgy gondolom, a hazai csapat szeretné feledtetni a Tiszalökön elszenvedett vereséget, ezért nem lesz egyszerű dolgunk. De Levelekről is „pontosan” szeretnénk távozni.

Encsencs (7.)–Kállósemjén (5.)

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Rövid leszek… Minden megteszünk, mert tartozásaink vannak és törleszteni szeretnénk.

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Mindenképpen győzni szeretnénk, de nem egyszerű, mert Encsencsen mindig parázs meccset játszunk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .