A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság nyolcadik fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén.

Az előző körben rendezett Csenger–Mándok összecsapás főszereplőire ezúttal sem piskóta feladat vár Fotó: Kákos Dávid

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 8. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Tiszavasvári (16.)–Vásárosnamény (10.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Az elmúlt hetek játéka mutatja, hogy folyamatosan fejlődünk, amit a fiúk is éreznek – ki vannak éhezve a sikerre. Ha a balszerencse végre elhagy minket, akkor a hetet „pontosan” zárjuk.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Igaz, legutóbb számunkra nagyon fontos győzelmet arattunk, de nem vagyunk abban a helyzetben, hogy lekezeljük az ellenfelet. Sőt, igazán komolyan kell, hogy vegyük, mert a Vasvári az előző meccseken nem adta olcsón a bőrét.

Tarpa (7.)–Mátészalkai MTK (14.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Felesleges lenne mellébeszélni, három vereség után nem lehet más célunk csak a győzelem. Már csak azért is, hogy a Szilvanap jó hangulatban teljen!

Marius Botan, a Mátészalka edzője: – A legutóbbi vereséggel kellemetlen szituációba csöppentünk, amiből csak az a kiút, ha győztesen jövünk le a pályáról. De ehhez tényleg mindenkinek oda kell tenni magát!

Tiszakanyár (8.)–Nagyecsed (1.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: – A mezőny egyik legrutinosabb, és az őszi szezon egyik legjobb formájában lévő csapatát fogadjuk. Igaz, hogy a legutóbbi fordulóban meccset nem játszottunk, de jó hangulatú, tartalmas edzésekkel töltöttük az elmúlt két hetet. Bízom benne, hogy ez a jó kedv a jövő hétre is megmarad, ezért elsősorban a játékosok tehetnek a legtöbbet szombaton.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed edzője: – A Kanyár nem, mi viszont jó formában nézünk a hét végi forduló elé. Bízom benne, hogy még nem ültünk le, akkor „pontosan” térhetünk haza, ami, persze nem lesz egyszerű.

Fehérgyarmat (11.)–Baktalórántháza (5)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Nem tudom, hogy jót tett-e nekünk a kis hétvégi pihenő, azt viszont bizton állítom, hogy egy futballista életében a legnagyobb kudarc, ha a nézők a meccs szünetében otthagyják a csapatot. Velünk ez legutóbb megtörtént, ígérhetem, hogy utoljára! Ezt is figyelembe véve, óriási meccsre van kilátás szombaton, tudniillik, vakon bízom a csapatban.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Jól kezdtük a bajnokságot, szeretnénk visszatérni a győzelem ösvényére, ami azért nem lesz egyszerű. A hazaiakkal rendszeresen nagy csatát vívunk, ráadásul ez a nap több szempontból is érdekes lesz…

Vasárnap

Csenger (12.)–Ibrány (3.)

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Az eddigi eredmények, a tabella alapján és sajnos, számos sérültűnk miatt az Ibránynak van kezdeti előnye. De nem vagyunk húsvéti bárányok!

Madalina György, az Ibrány edzője: – A kalocsai kupameccsen elszenvedett vereség után igyekszünk minél hamarabb rendezni a sorokat. Ilyenkor a legjobb gyógyír egy győzelem, ami azért nem lesz olyan egyszerű, mert egyrészt idegenben játszunk, másfelől a Csengert is jó játékosok alkotják, akik biztos vagyok abban, hogy minden pontért meg fognak küzdeni.

Mándok (13.)–Nyírgyulaj (2.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – A nagyon jó erőkből álló és veretlen Nyírgyulaj ellen kell hazai pályán megmutatnunk, hogy van tartásunk. Csak a győzelem az elfogadható eredmény számunkra.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az elmúlt hétvégén bűnrossz játékkal szerencsés győzelmet arattunk. Remélem, a játékunk minősége változik, az eredményességünk viszont marad.

Nagyhalász(4.) –Gyulaháza (15.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Papíron mi vagyunk az esélyesek, de ezek a mérkőzések szoktak a legnehezebbek lenni.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Jó csapathoz látogatunk, minden megteszünk a tisztes helytállás érdekében, nagyon bízom, hogy pontot, pontokat tudunk szerezni.

Kisvárda Master Good II (6.)–Balkány (9.)

Erős Gábor, a Kisvárda II edzője: – Nagyon szeretnénk feledtetni az elmúlt hét végén történteket, és hazai pályán győzelmet aratni, ami nyilvánvalóan nem lesz könnyű a Balkány ellen.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Sajnos, a kupameccs után elfogytunk. Még nem tudom, mennyi hadra fogható játékosom lesz, ráadásul biztos vagyok abban, hogy a Kisvárda most szeretné javítani a Gyulaháza elleni botlásást. Én is kíváncsi várom, ilyen összetételben mire leszünk képesek, ezzel együtt mindent meg fogunk tenni a pontszerzés érdekében.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .