A megyei másodosztály Nyírerdő csoport nyolcadik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

A nyírkarászi csapat szomszédvári rangadóra hangol

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 8. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Vasárnap

Szabolcsveresmart (16.)–Gergelyiugornya (2.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Mit mondjak? Számunkra nincs könnyű meccs, ez különösen nehéznek ígérkezik, mégiscsak előkelő helyen áll az Ugornya. Nincs vesztenivalónk, megpróbáljuk a legtöbbet kihozni a meccsből.

Balogh István, a Gergelyiugornya vezetőségi tagja: – Remélem, jó lecke volt az elmúlt heti mérkőzésen történtek, tanulunk a hibákból, mert mindenképpen szeretnénk javítani.

Záhony-Tiszaszentmárton (3.)–Vaja (9.)

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton edzője: – Nem téveszt meg a Vaja hétvégi szereplése, továbbra is hajtós, jó csapatnak tartom. Igyekszünk maradni a megkezdett az úton, és közönségünket is szeretnénk kiszolgálni – jó és eredményes játékkal. Ehhez azonban két-három játékostól többre lesz szükség!

Molnár István, a Vaja edzője: – Ha mentálisan fel tudunk nőni a feladathoz, elfelejtjük a nagyképűségünket, megpróbálunk úgy futballozni, ahogy arra egyébként képesek vagyunk – akkor bármilyen eredmény elérhető.

Kék (12.)–Dombrád (1.)

Fabók István, a Kék edzője: – Végre sikerült olyan elemeket felfedeznem a játékunkban, ami nincs is benne a periódusos rendszerben. A soros ellenfelünk biztos nem fog kerítést építeni a térfelérére, hisz a leggólerősebbek ebben a mezőnyben – remek mérkőzésre van kilátás. Aztán jöhet az Oktoberfest!

Tóth János, a Dombrád edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok a hétvégén! A kéki csapat szerzett már meglepetést és nem csak a legutóbb történtekre gondolok. Nekünk csak a győzelem elfogadható, amit remélhetőleg a fiúk is komolyan gondolnak, de a labda gömbölyű…

Fényeslitke (11.)–Ramocsaháza (10.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Megteszünk mindent, hogy megszerezzük a három pontot.

Baracsi Attila, a Ramocsaháza edzője: – Az elmúlt hetek sikertelensége után bízom a fiukba, hogy közösen újra a helyes útra lépünk! Tudomásom szerint egy fiatal csapattal csapunk össze, amely hazai pályán biztos vagyok benne, hogy bizonyítani szeretne. Ha a csapatom tagjai ismetelten segítik egymást, akkor remélhetőleg megfelelő eredménnyel távozunk. Ha viszont azzal foglalkozunk ki és mit rontott el, akkor újra beleszaladhatunk egy kellemetlen pofonba. Bizakodom, hogy az utóbbit már elfelejtettük.

Nyírkarász (6.)–Nyírmada (14.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Szerencsére győztes mérkőzés után készülünk a szomszédvári rangadóra. Ez olyan mérkőzés, amelyen a tabella nem számít, főleg úgy, hogy a két csapat jól ismeri egymást.! De hazai pályán csak a győzelem elfogadható.

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – A hétvégén biztató volt a játék, sajnos a győzelem nem jött össze és vasárnap Karászba megyünk, ami nem egyszerű mérkőzés egyetlen csapatnak sem. Remélem, betegeink és sérültjeink felépülnek, mert nem szeretnénk olcsón adni a bőrünket

Demecser (4.)–Ajak (13.)

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – Három hét után végre egy újabb hazai meccs. Csalóka az ajak táblázaton elfoglalt helyezésem tudjuk, ettől sokkal masszívabb csapat, nem esünk abba a hibába hogy lekezeljük, sőt… Mindenesetre otthon mindenképpen megpróbáljuk begyűjteni a három pontot.

Barati István, az Ajak edzője: – A hétvégén jól játszottunk, a legjobb teljesítményünk volt a szezonban. Ha ezt tudjuk hozni a következő mérkőzéseken, akkor jönni fognak a pontok is, és elindulunk felfelé.

Pátroha (5.)–Ladányi TC (8.)

Lelt József, a Pátroha edzője: – Csapatom jó formában várja a hétvégi bajnokit. Furcsa lesz játszani. Olyan lesz ez, mint mikor veszel egy hamburgert és nincs „sajtos” – nemhogy kettő egy sem.

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – Szeretném, ha az „eltévedt” játékosaink visszatalálnának, a mezőladányi közönség és a vezetőség nagyon szívesen látná őket újra a pályán! Nélkülük, vagy velük  is nehéz mérkőzés elé nézünk, a héten becsületesen felkészülünk és megpróbálunk eredményesek lenni.

Őr (7.)–Berencs FC (15.)

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – A tabellát nézve könnyűnek ígérkezne ez a meccs, de például a legutóbbi fordulóban is törtétnek olyan meglepetések, ami figyelmeztető számunkra. Úgyhogy ez sem lesz piskóta feladat, ugyanakkor ha a legideálisabb összeállításban tudunk játszani, itthon behúzzuk ezt a mérkőzést.

Tóth Ottó, a Berencs FC edzője: – Ismét egy nehéz mérkőzés elé nézünk. Ha az előző heti mérkőzésen tapasztalt hozzáállással és szemlélettel lépünk pályára, akkor ismételten meglepetést -szerezhetünk. Bízom a srácokban, hogy ezúttal is odateszik magukat!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .