Miként arról hírt adtunk, az Apagy ellen megnyert vasárnapi bajnoki összecsapást követően távozott posztjáról Dankó Zsolt, a megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoportban szereplő Nagykálló edzője. A tréner – állítása szerint – önként köszönt el, amit a másik oldal cáfol.

A nagykállói pályán új korszak kezdődik

– Nem akartunk reagálni a megjelentekre, de nagyon egy oldalúan lett elmondva az egész történet, amelyben csak az egyik fél van hibáztatva – közölte Karácsony Mihály, a nagykállói együttes technikai vezetője. – Csak az első sort szeretném cáfolni. Nem ő mondott le! Hétközben egyeztettem az elnök úrral és meghoztuk a döntést. Az Apagy elleni mérkőzés előtt nem akartuk elmondani, hogy a csapatot ne zavarjuk meg a felkészülésben. A meccs után az edző úrat behívtam az irodába, közöltem vele a döntést és megköszöntem eddigi munkáját. Ezek után döntse el mindenki, hogy mi az igazság. Aki tudni akarja kérdezze meg a csapatot. További sok sikert kívánok neki a sportban és a magánéletben. Részünkről lezártnak tekintjük az egész ügyet. Talán annyit még, remélem az a sportbarát, aki óva intette nagykállói csapattól – csapatában alkalmazni fogja.

Információnk szerint Dankó Zsolt pótlását házon belül oldotta meg a Nagykálló: ifj. Koskovits György játékos-edzőként irányítja a gárdát.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .