A Kisvárda Master Good élvonalbeli futballcsapata a Szolnok , (NB III.), míg Sényő-Carnifex NB III-as együttese a Tordas SE (Fejér megyei első osztály) otthonában lépett pályára a Magyar Kupa hatodik körében.

A sényőiek igyekeztek gyorsan „belakni” a tordasi pályát

Ami azt illeti, a Várda megszenvedett a továbbjutásért, de végül érvényesítette a papírformát. Ugyanakkor a sényőiek számára drámaian kezdődött a meccs, tíz perc elteltével már kétgólos hátárnyban voltak. A vendégek azonban nem adták fel, a szünetig egyenlítettek, sőt a második félidőben a vezetést is megszerezték, mégis túlórázni kényszerültek. Olyannyira, hogy tizenegyespárbajba torkollott a találkozó, amelyben a Sényő csikarta ki a győzelmet – menetelhet tovább.

 

Magyar Kupa: 6. forduló

Szolnoki MÁV FC–Kisvárda Master Good 0–1 (0–1)

Szolnok, 800 néző, v.: Oláh G.

Kisvárda: Minca – Parcvanija, Izing, Beriosz, Protics – Karszjuk, Mitosevics (Mitics) – Gosztonyi, Negrut, Kovácsréti (Ilics) – Milevszki (Lucas). Edző: Dajka László.

Gól: Negrut.

Dajka László: – Sajnos, nem azt nyújtottuk, amit a korábbi bajnoki meccseken. Természetesen a kezdő tizenegyben sok változás volt, akik lehetőséghez jutottak, érződött, hogy nincsenek játékban, kicsivel többet vártam tőlük. Egy szemfüles góllal nyertünk így is nyertünk, a jelek szerint akármi történik a Szolnokkal harakiri mérkőzéseket vívunk.

Tordas SE–Sényő-Carnifex  3–3 (2–2, 3–3, 3–3,), tizenegyesekkel: 8–9

Tordas, 300 néző, v.: Rózsavölgyi.

Sényő-Carnifex: Szabó Z. – Bodó G., Klepács K., Ács Á., Ruska T. (Kapacina K.), Prhakonkham, Haburcsák K., Fabu M. (Lakatos L.), Marics G., Barcsay M.(Hatházi D.) , Márton A. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László

Gól: Kuti A. 2, Endrefalvi., illetve Fabu M., Barcsay M., Marics G.

Imre László: – Kulturált környezetben játszottunk egy parázs hangulatú kupameccset. A nézők biztosan jól szórakoztak, mert láttak hat gólt és tizenegyeseket – mi annyira nem. Ezt a hozzáállást valamint a játékot sürgősen el kell felejteni!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .