Olybá fest, a zaklatott bajnoki nyitány dacára sem kell félteni a Kisvárda Master Good élvonalbeli futballcsapatát. Az újonc együttes az utóbbi hetekben bizonyította, egyáltalán nem lóg ki a sorból, sőt, látványos győzelmekkel jelezte: a várkerti vitézséget talán az utókornak is megéneklik majd. Nem tűnik dajkamesének az sem, hogy az együttes a Magyar Kupában is messze juthat – legelőbb a szolnoki katlan bevételét iktatja a haditervbe.

A kisvárdaiak bajnoki meccsen idegenben „borították meg” az MTk-t, ezúttal Szolnokon törnek újabb győzelemre Fotó: mtk.hu

Igaz, ami igaz, a Tisza-partiak nem éppen dicső korszakukat élik, a krónikások például azt karcinthatták le, hogy az előző évad végén kipottyantak az NB II-ből. A Szolnok jelenleg tehát az enbé három Keleti csoportból próbál visszakapaszkodni, mindenesetre az esély adott rá, pillanatnyilag a második helyen tanyázik.

Magyar Kupa: 6. forduló (vasárnap (kezdés: 15 óra)

Szolnoki MÁV FC –Kisvárda Master Good

Dajka László, a Kisvárda edzője: – Amikor 1988-ban, Spanyoloroszágba szerződtem, a Las Palmas képviselői éppen a Szolnok ellen edzőmeccsen néztek meg. Ez volt az utolsó mérkőzésem a Honvéd játkosaként, ezután lettem légiós. Ez, persze régen volt, most annyit mondhatok: azok a labdarúgók is pályára lépnek, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. Egy biztos, tiszteljük a Szolnokot, annál is inkább, mivel négy hónapja még egy osztályban futballoztunk, ugyanakkor természetesen tovább szeretnénk jutni.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .