A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport hetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A Kemecse eddig minden akadályt ugrott
Fotó: LInter Alex

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 7. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Tiszalök (14.)–Levelek (7.)

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Továbbra is kitartok azon álláspontom mellett, hogy amennyiben fejben és szívben visszatalálunk saját magunkhoz, akkor bárkinek ellenfelei lehetünk. Bízom benne, hogy ez lesz az a meccs, amelyen fordul a kocka!

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Nem gondoltam, hogy már a szezon elején ilyen kevesen maradunk, de hát ez amatőr foci – nem profi. A jóból elég kevés is!

Kemecse (1.)–Kállósemjén (3.)

Resán Attila, a Kemecse edzője: – Akárhogy is nézem, ez ismét rangadó. Összeszokott, jó csapat a Kállósemjén, amely nem véletlenül áll a harmadik helyen. A héten is, mint minden eddigi edzésen a soron következő ellenfélre készülünk, tisztelve a vendégeket. Ahogy napközben Gál Lacinak is mondtam: megcselekedjük, amit megkövetel a haza!( az tény ,hogy nem ennyire disztingváltan)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Ha a játékosok az eddigi teljesítményt tudják mutatni, akkor ebben az osztályban bárki ellen van esélyünk a három pontot megszerezni – még a Kemecse ellen is!

Vasárnap

Napkor (11.)–Rakamaz (2.)

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Megint bajnokesélyes csapattal játszunk, de mindent megpróbálunk megtenni a pontszerzés érdekében.

Huszák Géza, a Rakamaz edzője: – Megyünk és győzni akarunk.

Nyírlugos (13.)–Nyíribrony (4.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Bízom a csapatban, ha úgy játszunk, mint az előző két mérkőzésen, akkor lehet keresnivalónk.

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Őrült egy meccset játszottunk legutóbb Lugoson, fájó pontokat hagytunk ott…Vesztenivalónk nincs, ezúttal győzni szeretnénk.

Kálmánháza (15.)–Nyírtelek (16.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Talán sokan emlékeznek még a több híres színésszel és többek között Pelével készült Menekülés a győzelembe című filmre. Nincs más lehetőségünk, mi is a győzelembe igyekszünk menekülni, ami úgy gondolom nagy áttörést hozhatna a csapatnak. Sokat küzdött, dolgozott az együttes, de eddig csak maximum megizzasztani sikerült ellenfeleink többségét, eredményesek még nem tudtunk lenni. A hibáinkból igyekszünk tanulni. Amennyiben az eddig mutatott játékszellemben lépünk pályára, úgy meglehet a várva várt eső győzelmünk. Ezért kettőzött erővel fogunk küzdeni!

Dankó Zoltán, a Nyírtelek edzője: – Szívesen elutaznék a Jóreménység fokára!

Nyírbéltek (12.)–Újfehértó (8.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Jó érzéssel tölt el, hogy az előző meccsen sikerült fiatal játékosainknak gólt szerezniük, remélem ez lendületet ad nekik, no meg a csapatnak is, így újabb győzelemnek tudunk majd örülni.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A Nyírbéltekről, bevallom őszintén elég keveset tudok, de az jól látható már az eddig eltelt fordulókból is, hogy hazai pályán rendre szoros meccseket játszik a tabella első felében tanyázó csapatokkal. Ezért csak akkor tudjuk növelni győzelmeink számát, ha mindenki a maximumát nyújtja.

Nagykálló (10.)–Apagy (9.)

Dankó Zsolt, a Nagykálló edzője: – Minden téren hasonló cipőben járunk, mint az Apagy. Bízom benne, a fiúk mindent megfognak tenni annak érdekében, hogy mi kezdjük meg előbb a felzárkózást!

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Az, hogy az elmúlt meccseken nem szereztünk pontokat, ez csak a mii hibánk! A kezünkben volt a lehetőség többször is, hogy ez fordítva süljön el. Ismét egy kemény feladat vár ránk, nehéz dolgunk lesz Kállóban. Bízom a csapatban, a játékunkban, és a szerencsében, ami mostanában „nem jár ki” a meccseinkre.

Kótaj (5.)–Encsencs (6.)

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Két idegenbeli nehéz túra után ismét hazai pályán játszhatunk. Szeretnénk a tabella felső részén megragadni, ezért egyértelműen a három pont megszerzésére törekszünk.

Szabó Sándor, az Encsencs megbízott edzője: – Igazán nehéz sorozatba kezdünk, meglátjuk, ezeken meccseken mire lesz képes a csapat. Kótajba a pontszerzés reményben utazunk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .