Nálunk a kistestvér is labdába rúg! A foci hátországát a megyei bajnokság harmadosztálya adja. Mindeddig háttérben, csendben (vagy balhétól hangosan…), de csordogáltak a meccsek. Szeretnénk egy kezdeményezést elindítani, amely első körben kiemel egy pikánsnak tűnő meccset a hétvégi kínálatból – beharangozóval, felvezetéssel.

A máriapócsi jelentősen átalakult erre az idényre

Ehhez kérjük majd segítségeteket, elérhetőségeteket. Akkor lássuk az első fecskét, amely az előzményeket tekintve nemcsak a földrajzi fekvése miatt rangadó: Ófehértó–Máriapócs a Nyírság csoportból, vasárnap.

A két csapat beágyazódott az élmezőnybe, a vendégek igaz nem estek ki a megye kettőből, de visszalépésük miatt derbit játszanak az ófehértóikkal. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a hazaiaknál nem kevesebb, mint kilenc olyan játékos szerepel, akik tavaly még Pócson gurítottak, akkor egyből helyben vagyunk.

Stekler Attila az Ófehértó edzője: – Ez a meccs a mi El Clásiconk, hiszen szomszédvári rangadót játszunk Máriapócs csapatával. Egy biztos: a közönség jól fog szórakozni. Mindent megteszünk, hogy megszerezzük a pontokat.

Bodolai Richárd, Papp Zoltán és Horváth Gábor elnökségi tagok, Máriapócs: – Az előző bajnokság végén derült ki, hogy csapatunkból kilenc játékos Ófehértóra igazol, amely a húsz fős ificsapat szétszéledését is eredményezte. Mindez közgyűlési határozat és a testület tudta nélkül, így igazán fájdalmasan érintett minket a kialakult szituáció. Helyi vállalkozók segítségével tudtuk vállalni a megye hármas részvételt. Jelen helyzetben ez a mérkőzés számunkra nem rangadó, mivel a két csapat más célokért küzd, de természetesen mint minden meccsen, most is győzni szeretnénk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .