A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport hetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A haloványan rajtoló beregdaróci csapatra újabb kihívás vár, a jól szereplő Nyírmeggyes lesz az ellenfél

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 7. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Beregdaróc (15.)–Nyírmeggyes (2.)

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Továbbra is tartjuk a rossz sorozatunkat, ráadásul a hét végén a csoport egyik legjobb csapata érkezik hozzánk. Küzdeni fogunk, ezt meg tudom ígérni.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Semmilyen teher nem nyomja a csapatot, megpróbálunk eredményesen és szépen futballozni valamennyi mérkőzésen – élvezni a játékot. Remélem, mindez Darócon megvalósul, viszont nem téveszt meg bennünket a hazaiak szereplése, komolyan vesszük a feladatot.

Tisztaberek (9.)–Kocsord (7.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A múlt heti kudarcot szeretnénk feledtetni szurkolóinkkal, ami csak győzelemmel képzelhető el.

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Volt szerencsém látni a Tisztabereket a legutóbbi fordulóban, a súlyos vereség ellenére egységes csapat benyomását keltette. Nehéz dolgunk lesz, de nem adjuk olcsón a bőrünket.

Nábrád (12.)–Csengersima (3.)

Végh András, a Nábrád edzője: – Ha nem térünk el a „megszokottól”, akkor nyerünk!

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Biztos vagyok abban, hogy a nábrádiak mindent elfognak követni a győzelemért, de nem ijedünk meg ettől, erre felkészülve érkezünk a találkozóra. Számomra csak a győzelem elfogadható.

Milota (11.)–Vámosoroszi (5.)

Elek László, a Milota edzője: – Zsinórban három vereséggel és egy szabad hétvégével készülünk erre a mérkőzésre. Így nehéz mit tippelnem, ráadásul ismét olyan ellenféllel játszunk, amellyel szemben be kell látni, nem mi vagyunk a meccs esélyesei. Ha létszámban megleszünk, akkor bízom a jó szereplésben!

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Gödörben vagyunk, de csak együtt tudunk kikecmeregni belőle. Remélem, a csapat hét végén mindent elkövet a győzelemért.

Jánkmajtis (1.)–Hodász (13.)

Szabó István, a Jánkmajtis edzője: – Nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.

Pálfi József, a Hodász edzője: – Megpróbáljuk összeszedni magunkat, és tisztességesen helytállni az éllovas otthonában.

Vasárnap

Nagydobos (8.)–Szatmárcseke (4.)

Borza László, a Nagydobos edzője: – Hazai pályán megpróbáljuk a lehető legjobb eredményt elérni, nagyon örülnék, ha győzni tudnánk. De ez nem lesz egyszerű, mert újra erős csapattal játszunk.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Mi úgy vagyunk a vasárnapi játéknappal, mint a Terem a szombatival. De azért remélem, össze tudunk úgy állni, hogy esélyünk legyen a pontszerzésre a jó erőkből álló Dobos otthonában.

Terem (14.)–Kölcse (6.)

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Lehet, hogy már unalmas, de nem tudok mást mondani, bízom benne, hogy mivel vasárnapi meccs lesz, így minél több játékos fog rendelkezésre állni.

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Sok hiányzónk van, most itt az alkalom a bizonyításra azok számára, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak.

Szabadnapos: Nyírcsaholy

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .