A megyei másodosztály Pannónia Zrt csoport hatodik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A kállósemjéni csapat tagjainak eleddig többnyire örömben volt részük
Fotó: Horváth László

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt csoport, 6. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Vasárnap

Apagy (9.)–Kemecse (1.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Megint egy rangadó! Az előző szezonban ezekből a meccsekből rendre jól jöttünk ki, most viszont a fejekben egy kicsit rendet kell rakni. Oda kell figyelnünk, hogy olyan hibákat ne kövessünk el mint az Újfehértó ellen. Mindig plusz motivációt jelent, ha egy veretlen csapat látogat hozzánk, jó mérkőzésre számítok, ponttal, pontokkal a zsebünkbe.

Resán Attila, a Kemecse edzője: – Nem tudom mit mondjak, igazából amikor tétje volt a két csapat találkozójának akkor az Apagy jött ki jobban a találkozókból, ami annak köszönhető, hogy a motiváció és az akarat jól működik a csapatban. Nem mellesleg Németh Attila jól szervezi a csapat játékát. Na de, nem a regényírásról szól a foci, tét nélküli, nyíltsisakos meccs lesz. Győzni fogunk  – ha nem, a csapat meglátogatja Lelt Józsit Szibériába .

Újfehértó (10.)–Nagykálló (8.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A múlt heti győzelmünk akkor ér nagyon sokat, ha hazai pályán is sikerülne nyernünk, amivel egyébként is adósak vagyunk a hazai szurkolóknak. A dolgunkat viszont alaposan megnehezíti, hogy nagyon erős és szervezett Nagykálló látogat hozzánk, amelyet több újfehértói játékos erősít és nem utolsó sorban egy jó edző irányít, Dankó Zsolti személyében. Egy biztos: a meccs után egy bolerót elfogyasztok Dankó mesterrel.

Dankó Zsolt, a Nagykálló edzője: – A Nagykálló az utóbbi időben nem nyerni járt Újfehértóra, ráadásul idegenben még „pontatlanok” vagyunk, így két sorozatot szeretnénk megszakítani egyszerre! Ami nem lesz egyszerű, ugyanis Piskóti Zsolti barátom biztosan jól felkészíti csapatát, amelyben nem mellékesen tízen az én játékosaim is voltak! Azért remélem, a meccs utáni közös üdítő nekem fog jobban ízleni!

Nyírtelek (16.)–Nyírbéltek (14.)

Dankó Zoltán, a Nyírtelek edzője: – Reméljük a legjobbat.

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Talán eljön a mi időnk is, különösen, ha sikerül egy igazi góllövőt találnom. A sérültjeink száma tovább szaporodott, így nem gondolom, hogy könnyű mérkőzés lesz.

Nyíribrony (5.)–Kálmánháza (15.)

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Nem fog minket megtéveszteni a Kálmánháza eddigi szereplése, ugyanúgy kell öszpontosítanunk minden mérkőzésen, hogy eredményesek legyünk!

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Nyíribronyból nem könnyű pontokkal távozni. A Rakamaz elleni játékunkkal megmutattuk, hogy tudunk jól futballozni, és bárkivel képesek vagyunk partiban lenni. A játékunk már szépen alakul, a buta kapott gólokat ki kell nőnünk, akkor ez az eredményben is meg fog mutatkozni – reméljük, már a hét végén.

Rakamaz (2.)–Nyírlugos (12.)

Huszák Géza, a Rakamaz edzője: – Hazai pályán játszunk, így adódik, hogy nyerni akarunk. Legutóbb idegenben hatszor is be tudtunk találni, szeretnénk ismét gólgazdag meccset játszani – persze, nem úgy, hogy három gólt kapjunk, mint Kálmánházán.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Az esélytelenek nyugalmával lépünk pályára Rakamazon – bármi megtörténhet.

Levelek (6.)–Napkor (11.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – A múlt heti mérkőzésünk még álmomban se szeretném, ha még egyszer előjönne. Minden meg fogunk tenni a győzelem érdekében, annál is inkább, mert a hosszú idő után játszunk szomszédvári rangadót a Napkorral.

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Szomszédvári rangadó, amelyen hogy pontot szerezhessünk százszázalékot kell nyújtanunk!

Encsencs (7.)–Tiszalök (13.)

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Újonccsapatot fogadunk, nem cifrázom: becsületesen készülünk, szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Nem sok híja volt, hogy elkapjuk Kállósemjént, játékban egyáltalán nem maradtunk alul. A különbség még mindig az, hogy nem tudunk végig koncentrálni, egyéni hibáinkat pedig kegyetlenül megbüntetik ebben az osztályban. Mi viszont egyelőre nem tesszük ugyanezt. Talán ezt a két dolgot a legnehezebb megszoknunk, hogy minimálisra kell csökkenteni a hibákat és kíméletlennek lenni elől. Az Encsencs abszolút ismeretlen számunkra, de hallottuk, hogy nehéz pontot elhozni tőlük. Mi mégis megpróbálkozunk vele, most már úgy kell a fiúknak egy újabb győzelem, mint egy falat kenyér, ennek szellemében lépünk pályára vasárnap!

Kállósemjén (3.)–Kótaj (4.)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Mindenképpen győzni szeretnénk, bár azt gondolom, ez lesz az eddigi legnehezebb  mérkőzésünk.

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Hétvégén nemcsak a kállósemjéni csapattal, hanem a pálya domborzati adottságaival is megkell küzdenünk! Természetesen „pontosan” szeretnénk hazatérni!

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .