Hétfőn ismét megfújják a harci kürtöt, folytatódik a csatározás a futsal porondon. A Nyírgyulaj élvonalbeli együttese a Dunaferrel ütközik meg (kezdés: 18 óra) – a nyírbátori sportcsarnokban küzdőterén.

A Fradi után ismét patinás fővárosi csapattal találkozik a Nyírbátor
Fotó: Rolf Gé

Lovas Norbert alakulata veretlenül feszül neki a harmadik fordulónak, míg a látogató a diadalmas nyitány után legutóbb elhasalt a Haladással szemben. Mindazonáltal borítékolható, hogy az eddigi legrázósabb bevetést teljesíti a nyírsági különítmény, elvégre a Duna-partiak évek óta komoly erőt képviselnek.

Az NB II. Keleti csoportban érdekelt két megyei reprezentáns közöl a Csenger ezúttal „szabadnapot” vesz ki – a szegedi Junior visszalépése miatt csonka mezőnyben eme körben munka nélkül maradt. Ugyanakkor az újonc Nyírbátor első idegenbeli fellépéséére hivatalos, mégpedig az Újpest budakalászi otthonába hivatalos. Vagyis, a Ferencváros elleni hazai bemutatkozást követően ismét patinás egylettel találkozik. A felek egyelőre „éhezik” a sikert: a vendégek egyetlen meccsüket ugyebár elbukták, míg a lilák már két vereségnél tartanak. Így, komoly kis csörtére van kilátás.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .