A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság hatodik fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén. Hosszú idő után újra otthon játszik a Baktalórántháza, amely felújított gyepszőnyegen fogadja a Balkányt.

Játékra csábít a felújított baktalórántházi pálya
Fotó: Minya Noémi

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 6. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Tiszavasvári (16.)–Csenger (14.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Az elmúlt hetek eredményei mély nyomot hagytak a játéksokban, mivel az ellenfelek mellett olykor a játékvezetéssel is meg kellett küzdeni. Egyre nehezebb a lelket tartani bennük, de nem adom fel, úgy érzem, van mit törlesztenünk a Csengerrel szemben, számunkra csak a három pont megszerzése az elfogadható.

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Önbizalom szempontjából nagyon fontos lenne, hogy a hétvégén ismét bizonyítsunk. Továbbra is motiváltan, teljes odafigyeléssel és odaadással kell játszunk!

Tarpa (4.)–Nyírgyulaj (5.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Szeretnénk folytatni a jó hazai sorozatunkat. De ahhoz, hogy eredményesek legyünk, mindenben javulnunk kell a jó erőkből álló vendégek ellen!

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Újabb nehéz mérkőzés előtt állunk, főleg úgy, hogy a hazai pályán elszórt pontokat kellene valamiképpen pótolni.

Tiszakanyár (9.)–Gyulaháza (15.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – A vereség ellenére a múlt héten már voltak jó dolgaink, amire tudunk építeni. Tudjuk, hogy az ellenfélnek sérülések és eltiltások miatt létszámbeli problémákkal küzd, emiatt együtt érzek az ellenfél edzőjével, Bardi Gabival, de gondolom, úgy van ő az én sajnálatommal, mint én a szimpatikus vesztes szerepével: tele van vele a padlás. Szombaton mindenképpen győzni szeretnénk!

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Kértük a mérkőzés elhalasztását vagy más időpontba való eltolását. A hazaiak érthető módon egyikbe sem mentek bele. Nekik ez egy így könnyed győzelemnek ígérkezik, de ilyenkor szokott jönni a csak azért is megmutatom! Hozzáteszem, nekünk nincs vesztenivalónk a hétvégi mérkőzésen. Győzni megyünk Tiszakanyárra!

Baktalórántháza (2.)–Balkány (10.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Hosszú idő elteltével – minden bizonnyal –  végre ismét hazai pályán szerepelhetünk. Nagyon jó vendégcsapatot fogadunk, ugyanakkor szeretnénk megörvendeztetni a vélhetően szép számú közönségünket.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Baktalórántháza nagyon kiegyensúlyozottan, ráadásul jól szerepel ebben a szezonban, no meg gondolom a felújított pályát szeretnénk győzelemmel felavatni. Természetesen azért megyünk, hogy megnehezítsük a dolgukat, bár mivel sok a hiányzó, még én sem tudom, mire leszünk képesek. Ha a Fehérgyarmat ellen mutatott teljesítményt sikerül megismételni, akkor viszont lehet esélyünk a pontszerzésre.

Fehérgyarmat (7.)–Nagyecsed (3.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Egy régi dakota közmondás szerint, néha úgy tudsz előrelépni, ha egyet hátra lépsz, viszont, ha megfordulsz és ellenkező irányba haladsz, akkor soha nem fogod elérni a célt. Vadásziasan az év ezen szakában bőgéskor, a kapitális bikát keresed és azt akarod terítékre hozni. A Nagyecsed nemes ellenfél (kapitális „vad”…), így nagyon szeretnénk a trófeáját begyűjteni.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed edzője: – Előre kell nézni a hét végi „zakkancs” után. Ha végre felépülnek az emberkék, egyszerűbb lenne, de így is muszáj a szatmári rangadón mindent bele adni, mert gondolom, a Gyarmat is javítani szeretne. Bízom a srácokban, hogy győzelemmel tudjuk le ezt a mérkőzést.

Vasárnap

Mándok (12.)–Ibrány (1.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Tisztában vagyunk az Ibrány játékerejével, amely csapat robog a bajnokságban és számtalanul rúgja a gólokat. Mi jelenleg még csak döcögünk, ezáltal nem is vagyunk a mérkőzés esélyesei. Úgy gondolom, a teher a vendégek vállát fogja nyomni, mi nyugodtan felszabadultan focizhatunk, mert már pontszerzés is bravúrral érne fel.

Madalina György, az Ibrány edzője: – Mostanában olyan sok meccset játszunk, mint a Barcelona. Ráadásul egyik nehezebb, mint a másik. A mándoki mérkőzés ilyen lesz, mert annál jobb csapat a hazai, mint azt a jelenlegi helyezése mutatja. Ugyanakkor a mi csapatunk is van olyan jó, hogy mindenhol győzelmi eséllyel lépjen pályára. Biztos jó találkozó lesz.

Nagyhalász (8.)–Vásárosnamény (11.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Vízválasztó mérkőzés lesz a hétvégi feladat számunkra. Ha minden jól alakul megkezdhetjük a felzárkózást az élmezőnyhöz. ehhez keveset hibázva és türelmesen kell játszanunk.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Újabb rázós mérkőzés vár ránk, hiszen a tavalyi bronzérmes Nagyhalászhoz látogatunk. Ha az előző két mérkőzésen tapasztalt hozzáállással, szemlélettel lépünk pályára azt gondolom, lehet keresnivalónk.

Kisvárda Master Good II (6.)–Mátészalkai MTK (13.)

Erős Gábor, a Kisvárda II edzője: – Természetesen nem számítok könnyű mérkőzésre, de hazai pályán mindenképpen nyerni szeretnénk.

Marius Botan, a Mátészalka edzője: – Tisztában vagyunk azzal, hogy rendkívül nehéz meccs vár ránk. Remélem, hétközben fel tudjuk úgy készíteni a fiúkat, hogy nagyon fegyelmezett, taktikus játékkal tudjanak előrukkolni. A pontszerzés már bravúr lenne.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .